Follow us

Το makeup hack της Χριστίνας Μπόμπα για πιο ξεκούραστο, φωτεινό βλέμμα

Η μικρή κίνηση που ακολουθεί απαραιτήτως πριν το μακιγιάζ και κάνει τη διαφορά.

Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Αν ένα πράγμα μπορεί να χαλάσει το μακιγιάζ σου, και να προσδώσει ταλαιπωρημένη όψη στο πρόσωπό σου, τότε αυτό είναι σίγουρα οι μαύροι κύκλοι αλλά και το κουρασμένο βλέμμα γενικότερα. Ευτυχώς, υπάρχουν ορισμένα tricks μακιγιάζ (αλλά και skincare μυστικά) που μπορούν να σε σώσουν και να σε κάνουν να δείχνεις λες και έχεις μόλις ξυπνήσει από έναν πολύωρο ύπνο.

Αυτά ακολουθεί και η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία μοιράστηκε μαζί μας το skincare μυστικό της αλλά και το μακιγιάζ που κάνει για να δείχνει λαμπερή και ξεκούραστη, ακόμα και την πιο busy μέρα, ακόμα και στο τέλος ενός ταξιδιού.

Για αρχή, να σου πούμε ότι για να δείξει το βλέμμα σου απόλυτα ξεκούραστο αλλά και για να "σβηστούν" οι μάυροι κύκλοι, είναι απαραίτητο να εφαρμόζεις καθημερινά μια κρέμα ματιών ενυδάτωσης που καταπολεμά τις δυσχρωμίες. Παράλληλα, η Χριστίνα Μπόμπα δείχνει να προτιμά τα eye patches, που τοποθέτησε κάτω από τα μάτια της όσο ετοίμαζε τα μαλλιά της, και πριν προχωρήσει με το μακιγιάζ. Πρόκειται για μια σοφή κίνηση που σου εξοικονομεί χρόνο, αφού περιποιείσαι την ευαίσθητη περιοχή των ματιών ενώ φτιάχνεις τα μαλλιά (ή τα νύχια σου), και αφήνεις όλο τον απαραίτητο χρόνο για να δράσουν τα ενυδατικά συστατικά των eye patches. Αποτέλεσμα; Η περιοχή γύρω και κάτω από τα μάτια ενυδατώνεται σε βάθος, ενώ βελτιώνεται και η κυκλοφορία του αίματος (ιδίως αν συνοδεύσεις τα eye patches με μικρές κινήσεις μασάζ με τα δάχτυλα), μειώνοντας τυχόν δυσχρωμίες.

Οι καλύτερες κρέμες ματιών με ρετινόλη για να πεις "αντίο" σε ρυτίδες και μαύρους κύκλους

Όσο για το makeup hack, ο makeup artist που επιμελήθηκε το μακιγιάζ της φρόντισε να εφαρμόσει αρκετή shimmery σκιά σε σαμπανί - χρυσή απόχρωση ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία των ματιών και φτάνοντας μέχρι το μέσο περίπου του κινητού βλεφάρου. Αυτή η κίνηση με την τόσο λαμπερή σκιά "άνοιξε" το μάτι και φώτισε ακόμα περισσότερο το χρώμα τους, ενώ τα έκανε να λάμπουν στην κυριολεξία.

Το makeup hack του ενός λεπτού για να "σβήσεις" τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια

Δες το αποτέλεσμα:

Το makeup hack της Χριστίνας Μπόμπα για πιο ξεκούραστο, φωτεινό βλέμμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ