Wavy & Chic | Τα κυματιστά hair looks που θα σε αναδείξουν στην πιο κομψή καλεσμένη στους γάμους της σεζόν

Τα χτενίσματα που επιλέγουν ξανά και ξανά οι πιο stylish fashionistas.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Brace yourself! Η εποχή που κάθε ΣΚ θα έχεις να πας και σε διαφορετικό γάμο είναι μία ανάσα μακριά κι αυτό σημαίνει πως θα πρέπει σιγά σιγά να αναζητάς τα φορέματα, αλλά και τα χτενίσματα, με τα οποία θα τιμήσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Για τα πιο εντυπωσιακά outfits θα σε παραπέμψουμε στο fashion departement. Όσον αφορά ωστόσο τα χτενίσματα, έχουμε τις ωραιότερες ιδέες για κυματιστά μαλλιά για γάμο.

Αυτό είναι το ωραιότερο χτένισμα που μπορείς να κάνεις ως καλεσμένη σε γάμο -τελεία και παύλα

Καλά τα ολόισια hair looks και τα updos, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με τα κυματιστά μαλλιά για γάμο, που ανάλογα με το πόσο messy ή sleek είναι μπορεί να δείχνουν από boho, μέχρι ρομαντικά και ultra glamorous.

Χτενίσματα για τη μαμά της νύφης και του γαμπρού | 7 ιδέες από τις πιο κομψές Ελληνίδες celebrity μαμάδες

Παρακάτω θα βρεις τις 12 αγαπημένες μας ιδέες για κυματιστά μαλλιά για γάμο, ώστε να δείχνεις κομψή, όποιο κι αν είναι το στιλ σου. Ανάμεσα σε sexy wet looks, ρομαντικά half up half downs, διαχρονικά old Hollywood waves και χαλαρά "girl next door" looks, είναι σίγουρο ότι θα βρεις το χτένισμα, που θα ολοκληρώσει την εμφάνισή σου. Δεν μας πιστεύεις; Δες παρακάτω τα χτενίσματα που επιλέγουν ξανά και ξανά οι πιο stylish fashionistas και celebrities και πάρε ιδέες:

Κυματιστά μαλλιά για γάμο | 12 ιδέες για είσαι η πιο κομψή καλεσμένη

Wet Look

Mermaid Waves

Half Up Half Down

Glossy Waves

Put a Bow on It

Old Hollywood

Soft Waves

Beach Waves

Supermodel Waves

Blow Out

Sleek

Deep Side Part

Νυφικό Πεντικιούρ | Τα πιο κομψά χρώματα για την ημέρα του γάμου σου