Follow us

Το αγαπημένο αντηλιακό της Hailey Bieber είναι το πιο λεπτόρρευστο (και must-have) που θα δοκιμάσεις ποτέ

Plus, οι προτάσεις μας σε αντηλιακά για προστασία όλο τον χρόνο (ακόμα και στην πόλη).

Hailey Bieber Splash News / Ideal Image

Το λέμε συνέχεια και δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε ποτέ: η αντηλιακή προστασία είναι απαραίτητη όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα, όλο τον χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να φοράμε αντηλιακό κάθε μέρα, χειμώνα-καλοκαίρι, στα σημεία που εκτίθενται στον ήλιο αλλά και - απαραιτήτως - στο πρόσωπο και στον λαιμό.

Κάτι που η Hailey Bieber (εννοείται ότι) γνωρίζει πολύ καλά, μιας και αντικειμενικά είναι μια skincare guru. Δεν χρωστάει μόνο στα καλά γονίδια την αψεγάδιαστη όψη της επιδερμίδας της, αλλά και στην επιμελή και εντατική περιποίηση που της χαρίζει καθημερινά και με ευλάβεια.

Σε ένα από τα πιο πρόσφατα Instagram posts της είχαμε την ευκαιρία να δούμε ποια είναι τα must-have προϊόντα που δεν λείπουν ποτέ από το νεσεσέρ της, όπου κι αν πάει. Ιδίως όταν οι προορισμοί που επισκέπτεται έχουν θάλασσα, το αντηλιακό έχει περίοπτη θέση στην τσάντα της.

Έτσι, μαζί με το jelly peptide lip treatment, το πιο πρόσφατο λανσάρισμα του Rhode brand της σχετικά με την περιποίηση χειλιών, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά σε λίγες ώρες, το μοντέλο και influencer έχει πάντοτε μαζί της τα αντηλιακά προσώπου και σώματος.

Συνέχισε την ανάγνωση στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ