Follow us

5 αντηλιακά με χρώμα και ματ αποτέλεσμα, ιδανικά για λιπαρές επιδερμίδες

Ιδανικά για κάθε μέρα, μπορούν να αντικαταστήσουν ακόμα και το foundation σου.

αντηλιακό με χρώμα ματ Splash News/Ideal Image

Θέλεις να προστατεύσεις την επιδερμίδα σου από τις ακτίνες UV, ταυτόχρονα θέλεις όμως να μειώσεις τη γυαλάδα και να καλύψεις τις ατέλειες. Μία είναι η λύση: Ένα αντηλιακό με χρώμα και ματ φινίρισμα. Αν και δυσεύρετα, τα προϊόντα αυτά εκτός από το ότι έχουν υψηλό δείκτη προστασίας, μειώνουν τη λιπαρότητα και χαρίζουν ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα, καμουφλάροντας ελαφρώς τα σπυράκια κι αφήνοντας ένα ματ αποτέλεσμα. Εμείς ψάξαμε, δοκιμάσαμε και καταλήξαμε πως αυτά είναι τα 5 καλύτερα αντηλιακά με χρώμα και ματ φινίρισμα για να ξέρεις ακριβώς τι να αγοράσεις:

Αντηλιακό με χρώμα ματ | Οι 5 καλύτερες επιλογές

Cleanance Solaire Teintee SPF50+, Avène  (στα φαρμακεία)

Cleanance Solaire Teintee SPF50+, Avène (στα φαρμακεία)

Ενσωματωμένο στο πατενταρισμένο σύστημα φίλτρων της Eau Thermale Avène, το TriAsorB™ ενισχύει το επίπεδο προστασίας του δέρματος από τη φωτογήρανση που συνδέεται με το μπλε φως και προσφέρει έτσι το υψηλότερο επίπεδο προστασίας από τις βαθιές και ορατές βλάβες του δέρματος. Η ματ υφή της Cleanance SPF 50+ προσφέρει στο δέρμα ανεπαίσθητο, ματ τελείωμα και μειώνει τις ατέλειες. 

Sun Screen Color Velvet Face SPF50+, Frezyderm (στα φαρμακεία)

Sun Screen Color Velvet Face SPF50+, Frezyderm (στα φαρμακεία)

Χάρη στην επαναστατική καινοτομία Second Skin Technology, το Sun Screen Color Velvet Face δημιουργεί την αίσθηση ενός αόρατου «δεύτερου δέρματος» και παράλληλα αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα, προσφέροντας ματ, ομοιογενή όψη, που διαρκεί έως 6 ώρες. Προλαμβάνει επίσης τα σημάδια της φωτογήρανσης και προστατεύει από δυσχρωμίες που δημιουργούνται από την έκθεση στον ήλιο με SPF50+.

UV Face Mat Look Tinted SPF 50, Nivea

UV Face Mat Look Tinted SPF 50, Nivea

Αυτό το ελαφρύ αντηλιακό προστατεύει την επιδερμίδα εξωτερικά από τις ακτίνες UVA/UVB και από τις επιπτώσεις της Ορατής Ακτινοβολίας Υψηλής Ενέργειας (HEVL), ενώ παράλληλα προσφέρει ομοιόμορφη απόχρωση στην επιδερμίδα και άμεσο ματ αποτέλεσμα που διαρκεί.

Capital Soleil BB Tinted Mattifying SPF50, Vichy (στα φαρμακεία)

Capital Soleil BB Tinted Mattifying SPF50, Vichy (στα φαρμακεία)

Το Capital Soleil BB Tinted Mattifying SPF50 χαρίζει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα, ενώ χάρη  στην ενισχυμένη προστασία από τις μακρές UVA εξασφαλίζει ένα υγιές, λαμπερό μαύρισμα.

City Shade Tinted SPF30, Seventeen Cosmetics

City Shade Tinted SPF30, Seventeen Cosmetics

Η ελαφριά και μη λιπαρή σύνθεση της κρέμας ημέρας City Shade SPF30 Tinted είναι ιδανική για λιπαρά με τάση ακμής δέρματα καθώς περιέχει δραστικά συστατικά που δημιουργούν μια ασπίδα προστασίας και περιποιούνται την επιδερμίδα χαρίζοντας λαμπερό και λείο δέρμα χωρίς λιπαρότητα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ