Follow us

Αλεξάνδρα Νίκα | Η σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργύρου αποδεικνύει πως τα φυσικά, μεσογειακά φρύδια είναι και τα ωραιότερα

Spoiler alert! Οι φωτογραφίες της θα σε πείσουν να μην ξαναπειράξεις τα φρύδια σου.

MissBloom TEAM
Αλεξάνδρα Νίκα Instagram

Πριν από λίγο καιρό, έγινε γνωστή στα media η νέα σχέση του Κωνσταντίνου Αργύρου με την Αλεξάνδρα Νίκα. Η 24χρονη σύντροφος του τραγουδιστή ξεχωρίζει για τη μεσογειακή, φυσική ομορφιά της με το focal point του προσώπου της να είναι τα πλούσια, μαύρα φρύδια της.

"Τα φρύδια σου και τα μάτια σου" | Αυτές είναι οι stars με τα πιο ωραία φρύδια

Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες που αναρτά στα social media, γρήγορα θα παρατηρήσεις πως τα έντονα, μαύρα και feathered up φρύδια της έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρόσωπό της, χαρίζοντας μία ωραία ένταση στο βλέμμα της. Όπως θα δεις, επιλέγει να μην παρεμβαίνει σχεδόν καθόλου στο σχήμα τους αφού το μοναδικό πράγμα που κάνει είναι να τα χτενίζει δίνοντάς τους μία ανοδική φορά.

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε ποιο είναι το κραγιόν που φορά κάθε μέρα

Η Αλεξάνδρα Νίκα δεν είναι η μόνη Ελληνίδα influencer που έχει επιλέξει να αφήσει τα φρύδια της φυσικά. Ανάμεσα στις stars που έχουν έχουν κάνει τη συνειδητή επιλογή να "αγκαλιάσουν" τα μεσογειακά χαρακτηριστικά του προσώπου τους είναι επίσης η Χρύσα Μιχαλοπούλου, η Δανάη Μπάρκα, η Μαρία Ναυπλιώτου και η Σοφία Χατζηπαντελή.

Δες τις φωτογραφίες που θα σε πείσουν να μην πειράξεις ποτέ ξανά τα φρύδια σου:





Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ