Follow us

10 Ελληνίδες influencers προτείνουν τα πιο όμορφα ανοιξιάτικα μανικιούρ

Τα σχέδια, τα χρώματα και τα φινιρίσματα που έχουν κατακλύσει το Instagram feed μας.

μανικιούρ 2023 Instagram

Αφού ο καιρός έχει βάλει επιτέλους τα ανοιξιάτικά του, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να "γιορτάσεις" τον ερχομό των πιο ζεστών μηνών του χρόνου από ένα ολόφρεσκο nail look. Τι θα έλεγες να ρίξουμε μια ματιά στις it τάσεις στο μανικιούρ 2023; Για μία ακόμα φορά στραφήκαμε στις Ελληνίδες influencers για έμπνευση κι αφού είδαμε πολλά διαφορετικά nail looks, καταλήξαμε πως αυτά είναι όσα θα πρέπει οπωσδήποτε να δεις πριν το ραντεβού σου:

Γεωργία Αβασκαντήρα | Το αγαπημένο της φλοράλ άρωμα κοστίζει λιγότερο από 30€

Μανικιούρ 2023 | Οι επιλογές των Ελληνίδων influencers για φέτος την άνοιξη

Δύο ήταν οι τάσεις που έχουν κατακλύσει το Instagram feed μας: Η πρώτη είναι ένα μονόχρωμο nail look, που αν καθόλου "περιπετειώδες", πάντα ξεχωρίζει για τη διαχρονικότητά του. Ο λόγος για το κόκκινο μανικιούρ, το οποίο επιλέγουν ξανά και ξανά τους τελευταίους μήνες οι Μαρία Παπαγεωργίου, Μαριτίνα Χαλβατζή και Μιρκέτα Βιδάλη, αποδεικνύοντας πως το κόκκινο ταιριάζει τόσο σε κοντά, όσο και σε πιο μακριά, αμυγδαλωτά νύχια.

5 αντηλιακά με χρώμα και ματ αποτέλεσμα, ιδανικά για λιπαρές επιδερμίδες

Η δεύτερη τάση που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τις πιο διάσημες Ελληνίδες influencers είναι τα chrome νύχια, δηλαδή το glazed donut nail trend, που έκανε δημοφιλές η Hailey Bieber. H Μαρίλια Σκαρογιάννη υιοθέτησε την τάση σε ένα πολύ λαμπερό σαμπανιζέ χρώμα, η Ευτυχία Λαζάρου σε λευκό και η Βασιλική Ρούσσου και η Σουζάνα Κεγγίτση σε ροζ, ένα nail look, που όπως έγραψε και η τελευταία, θα μπορούσε άνετα να είναι και νυφικό.

Πολύ δημοφιλές ήταν τις τελευταίες εβδομάδες και το γαλλικό μανικιούρ, με την Έλενα Γαλύφα και την Ραφαέλα Ψαρρού να προτείνουν μια πολύ φρέσκια, ανοιξιάτικη εκδοχή του, με τιρκουάζ άκρη, αντί για την κλασική λευκή.

Το βραβείο του πιο ιδιαίτερου nail look της φετινής άνοιξης πηγαίνει με διαφορά στην Janna Sireac, η οποία μάλλον ήταν αναποφάσιστη σχετικά με το ποια τάση θέλει να υιοθετήσει κι έτσι έκανε σε κάθε νύχι της διαφορετικό σχέδιο. Εμείς στη δημιουργικότητα και τη φαντασία θα λέμε πάντα "ναι"!

Wavy & Chic | Τα κυματιστά hair looks που θα σε αναδείξουν στην πιο κομψή καλεσμένη στους γάμους της σεζόν

Δες λοιπόν παρακάτω όλα τα looks τους και πήγαινε προετοιμασμένη στο επόμενο ραντεβού σου:

Έλενα Γαλύφα

10 Ελληνίδες influencers προτείνουν τα πιο όμορφα ανοιξιάτικα μανικιούρ

Ραφαέλα Ψαρρού

μανικιούρ 2023

Σουζάνα Κεγγίτση

Μαρίλια Σκαρογιάννη

μανικιούρ 2023

Ευτυχία Λαζάρου

μανικιούρ 2023

Μαρία Παπαγεωργίου

Μαριτίνα Χαλβατζή

Μιρκέτα Βιδάλη

Janna Sireac

μανικιούρ 2023

Βασιλική Ρούσσου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ