Kate Middleton - Meghan Markle | Το αγαπημένο τους anti-frizz σαμπουάν χαρίζει λεία, υπέροχα μαλλιά

Είναι ιδανικό για σένα που έχεις "δύσκολα" μαλλιά που φριζάρουν εύκολα και πιθανόν το έχεις ήδη στο μπάνιο σου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Τι κοινό έχουν η Kate Middleton και η Meghan Markle, πέρα από το γεγονός ότι ανήκουν σε μια από τις επιφανέστερες βασιλικές οικογένειες του πλανήτη; Έχουν υπέροχα, λαμπερά, υγιή φυσικά μαλλιά, και πραγματικά δεν ξέρουμε ποια να θαυμάσουμε περισσότερο.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που αμέτρητες γυναίκες ανά τον κόσμο προσπαθούν να αντιγράψουν τα χτενίσματά τους, ενώ όποτε μοιράζονται τα δικά τους μυστικά για το πώς τα περιποιούνται ώστε να διατηρούν πάντοτε τη λάμψη τους, όλες μας κρεμόμαστε κυριολεκτικά από τα χείλη τους.

Clean Makeup | Η no.1 τάση μακιγιάζ τώρα είναι η all time classic αγαπημένη των royals

Με αφορμή την πρόσφατη, ολότελα απρόσμενη αλλαγή στα μαλλιά της Meghan Markle, που οι περισσότεροι συνέδεσαν με την είδηση ότι η Δούκισσα του Sussex δεν θα παραστεί στην επικείμενη στέψη του βασιλιά Καρόλου στο Λονδίνο, μάθαμε ποιο είναι το αγαπημένο της σαμπουάν, που τη βοηθά να έχει αυτό το ονειρικό αποτέλεσμα στα μαλλιά της.

Το ολοκαίνουριο hair look της Δούκισσας του Sussex

Σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις της σε ξένους, διεθνείς τίτλος, και προς μεγάλη μας έκπληξη, είναι ακριβώς το ίδιο σαμπουάν που εμπιστεύεται και η Kate Middleton για τα δικά της μαλλιά (τυχαίο;) και ανήκει στη σειρά Discipline της Kérastase.

Μαλλιά που φριζάρουν υπερβολικά; Τα κατάλληλα προϊόντα για να τα τιθασεύσεις

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη, πολυτελή σειρά φροντίδας για τα μαλλιά που φριζάρουν, την Oléo - Relax, και περιλαμβάνει ένα anti-frizz σαμπουάν, την αντίστοιχη μάσκα μαλλιών καθώς και ένα έλαιο μαλλιών. Είναι τα ιδανικά προϊόντα για μαλλιά με χοντρή τρίχα που φριζάρουν και χάνουν εύκολα την υγρασία τους (εξού και η αφυδάτωση, άρα και το φριζάρισμα), καθώς είναι σούπερ ενυδατικά και χαρίζουν θρέψη σε βάθος. Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί είναι η αγαπημένη haircare σειρά και των δύο, μιας και τα μαλλιά τους μοιάζουν πολύ στην υφή, στον τύπο και στη σύσταση της τρίχας.

H anti-frizz σειρά Oléo - Relax της Kérastase