Follow us

All over concealer | Tο πιο χρήσιμο προϊόν που χαρίζει πλήρη κάλυψη με φυσικό αποτέλεσμα σε όλο το πρόσωπο

Το νέο αυτό προϊόν μακιγιάζ μπορεί να αντικαταστήσει άνετα το foundation και το concealer σου - δες ποια είναι τα καλύτερα της αγοράς.

beauty Splash News / Ideal Image

Αν λατρεύεις το μακιγιάζ και θες να αναζητάς συνεχώς νέα προϊόντα και τάσεις, τότε πιθανότατα να μην είναι η πρώτη φορά που ακούς για τα all over concealers. Πρόκειται για μια σχετικά νέα κατηγορία μακιγιάζ που όμως έχει κερδίσει ήδη έδαφος ανάμεσα στους makeup experts και addicts του μακιγιάζ παγκοσμίως. Χώρια που τα βλέπουμε συνεχώς να φιγουράρουν στα πιο viral videos των social media.

Οι καλύτερες κρέμες ματιών με ρετινόλη για να πεις "αντίο" σε ρυτίδες και μαύρους κύκλους

Το all over concealer μπορεί άνετα να χαρακτηρισθεί και ως ένα υβριδικό προϊόν, αφού συγκεντρώνει πολλά οφέλη. Πιο συγκεκριμένα, συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός concealer και ενός foundation, και άνετα μπορεί να αντικαταστήσει και τα δύο σε μια ρουτίνα μακιγιάζ. Αν αναζητάς δηλαδή πολυχρηστικά προϊόντα για να μην γεμίζεις το νεσεσέρ σου με makeup items που μπορεί και να μην χρησιμοποιήσεις ποτέ, τα all over concealers είναι για σένα.

Favorite beauty picks | Τα 10 καλύτερα αντηλιακά με χρώμα για κάλυψη αλλά και προστασία στην πόλη, όλο τον χρόνο

Τι προσφέρει ένα all over concealer:

Όπως ίσως φαντάζεσαι, το all over concealer έρχεται σε μια συσκευασία που μοιάζει πολύ με αυτή του concealer, μόνο που έχει μεγαλύτερη ποσότητα αλλά και διατίθεται σε πολύ περισσότερες αποχρώσεις, όπως ένα foundation. Αυτά άλλωστε είναι και δύο μειονεκτήματα του concealer: η μικρή ποσότητα, που φυσικά δεν φτάνει για εφαρμογή σε όλο το πρόσωπο παρά μόνο σε μικρές περιοχές, αλλά και το γεγονός ότι διατίθενται σε πιο περιορισμένες αποχρώσεις, συνήθως πολύ ανοιχτές για να δώσουν φως και λάμψη στην περιοχή των ματιών. Τα foundations από την άλλη μπορεί να κυκλοφορούν σε πολλές αποχρώσεις για όλους τους τόνους επιδερμίδας, αλλά συχνά είναι πιο "βαριά", αποθαρρύνοντας μια κοπέλα να τα φοράει στην καθημερινότητά της. Γι' αυτό άλλωστε το concealer έχει γίνει το νέο αγαπημένο προϊόν πολλών γυναικών: χαρίζει διακριτική κάλυψη χωρίς να κρύβει τα χαρακτηριστικά.

Μαρία-Ολυμπία Γλύξμπουργκ | Το eye lifting gel στο οποίο "ορκίζεται" καταπολεμά τα puffy eyes και τους μαύρους κύκλους

Καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί ένα all over concealer θα σου "λύσει" τα χέρια και είναι ιδανικό για εσένα που θες απλό μακιγιάζ και φυσικό φινίρισμα στην επιδερμίδα σου. Και το καλύτερο; Αποτελούν την απόλυτη value for money επιλογή, αφού με ένα μόλις προϊόν αντικαθιστάς δύο ξεχωριστά.

Δες παρακάτω τα καλύτερα all over concealers που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή:

Even Better™ All-Over Concealer + Eraser, Clinique

Even Better™ All-Over Concealer + Eraser, Clinique

Concealer με ανάλαφρη σύνθεση και υψηλή κάλυψη που τελειοποιεί άμεσα και ορατά μειώνει το πρήξιμο μακρπρόθεσμα. Διαθέτει απλικατέρ για άψογη εφαρμογή καθώς και σφουγγαράκι blurring blender. Mειώνει και καλύπτει τους μαύρους κύκλους και τις σκούρες κηλίδες και διορθώνει οπτικά ατέλειες σε όλο το πρόσωπο με μεγάλη διάρκεια.

Teint Idole Ultra Wear All Over Concealer, Lancôme

Teint Idole Ultra Wear All Over Concealer, Lancôme

Concealer πολλαπλών χρήσεων που προσφέρει έως και 24 ώρες κάλυψης, με ένα ανάλαφρο φινίρισμα. Μεσαία έως πλήρης κάλυψη, που δεν τονίζει τις λεπτές γραμμές, για τέλειο και γρήγορο αποτέλεσμα ματ φρεσκάδας. 

Studio Fix Every-Wear All-Over Face Pen, MAC Cosmetics

Studio Fix Every-Wear All-Over Face Pen, MAC Cosmetics

Στυλό μακιγιάζ για μέγιστο έλεγχο που δεν σπάει και δεν δημιουργεί cake effect. Αυτό το στυλό concealer και foundation δύο σε ένα δεν μεταφέρεται, είναι αδιάβροχο και διαρκεί για έως και 36 ώρες προσφέροντας βέλτιστη κάλυψη. Παράλληλα, καλύπτει τους κύκλους κάτω από τα μάτια, την ερυθρότητα και τις ατέλειες, χαρίζοντας ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα.

Instant Eraser Age Rewind Concealer, Maybelline

Instant Eraser Age Rewind Concealer, Maybelline

Concealer με σφουγγαράκι για τέλεια κάλυψη με ένα πέρασμα. Ο πρωτοποριακός του σχεδιασμός σού επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις όσο ακριβώς προϊόν χρειάζεσαι και να το απλώσεις με ένα πέρασμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ