Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα υιοθέτησε το πιο classy μανικιούρ της άνοιξης

Έχει την έγκριση των μεγαλύτερων σχεδιαστών.

Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Τα ombré μανικιούρ είναι μία από εκείνες τις τάσεις που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο είναι πάντα επίκαιρες. Φέτος η τάση έκανε την εμφάνισή της και στο catwalk με τους οίκους Peter Do και Proenza Schouler να συνδυάζουν τις SS23 συλλογές τους με μαύρα ombré nail looks. Συνάμα, το γαλλικό μανικιούρ εξακολουθεί να αποτελεί μεγάλη τάση για φέτος με τους οίκους Alice + Olivia, Brandon Maxwell, PatBo και Fendi να του δίνουν την έγκρισή τους μέσω των FW και SS23 shows τους.

Το ιδιαίτερο άρωμα που φορούν οι πιο ενημερωμένες beauty insiders τώρα

Η Χριστίνα Μπόμπα φαίνεται πως είναι πλήρως ενημερωμένη για όλες τις νέες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς κι έτσι αποφάσισε να συνδυάσει τα δύο μεγαλύτερα nail trends του 2023 υιοθετώντας ένα ombré french mani.

Χριστίνα Μπόμπα | Η αντιγηραντική κρέμα ματιών στην οποία ορκίζεται

Πρόκειται για το κλασικό γαλλικό μανικιούρ στην ombré εκδοχή του που σημαίνει ότι το λευκό και το ροζ συναντιούνται και "λιώνουν" μεταξύ τους δημιουργώντας ένα πολύ κομψό gradient εφέ. Το εν λόγω μανικιούρ, το οποίο μπορεί πολύ εύκολα να "σταθεί" και σε ένα νυφικό look, εκτός από το ότι δείχνει πολύ κομψό, κολακεύει τα άκρα, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο μακριά κι αδύνατα.

Δες το nail look της:

Η Χριστίνα Μπόμπα υιοθέτησε το πιο classy μανικιούρ της άνοιξης

Έλενα Παπαρίζου | Το ανατολίτικο άρωμα που φορά εδώ και χρόνια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ