Follow us

Το σαγηνευτικό μακιγιάζ της Μαρίας-Ολυμπίας Γλύξμπουργκ είναι ιδανικό αν είσαι καλεσμένη σε ανοιξιάτικο γάμο

Δες πώς θα δημιουργήσεις κι εσύ το πιο κομψό και διαχρονικό μακιγιάζ.

Μαρία Ολυμπία Instagram

Η κόρη της Marie Chantal και του Παύλου Γλύξμπουργκ συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα πάνω της σε κάθε εμφάνιση που πραγματοποιεί, με τις περισσότερες γυναίκες να θέλουν να αντιγράψουν τα ευφάνταστα και κομψά looks της.

Κι ενώ έχουμε συνδέσει τη Μαρία- Ολυμπία με σικ, μίνιμαλ μονοχρωματικά looks μακιγιάζ, που πολλές φορές είναι τόσο διακριτικά που μετά βίας διακρίνονται, η 26χρονη έκανε τη διαφορά με αφορμή την εμφάνισή της ως καλεσμένη στον πολυσυζητημένο γάμο της Sofia Richie πριν λίγες μέρες.

Μαρία-Ολυμπία Γλύξμπουργκ | Το eye lifting gel στο οποίο "ορκίζεται" καταπολεμά τα puffy eyes και τους μαύρους κύκλους

Αυτή τη φορά, την προσοχή μας τράβηξε το κατακόκκινο κραγιόν στα χείλη της, που ήταν ασορτί με τη φλογερή κόκκινη τουαλέτα Dior. Το look συμπλήρωσε η shimmery σαμπανιζέ σκιά στα βλέφαρα αλλά και η αψεγάδιαστη, λαμπερή επιδερμίδα - ένα προαπαιτούμενο για να "δείξει" το έντονο χρώμα στα χείλη. Όσο για τα μαλλιά της, το sleek καρέ συμπλήρωσε ιδανικά όλο το look.

Εμείς θα πούμε ότι, παρότι αρκετά έντονο, το κόκκινο κραγιόν είναι μια ωραία εναλλακτική για τα makeup looks εάν είσαι καλεσμένη σε ανοιξιάτικους - ή καλοκαιρινούς - γάμους, ιδίως αν θες να ξεφύγεις από τα πιο κλασικά nudes.

Αυτό είναι το universal κόκκινο χρώμα κραγιόν που ταιριάζει σε όλες ανεξαιρέτως τις γυναίκες, κάθε ηλικίας

Δες το αποτέλεσμα:

Tip:

Όποια απόχρωση κόκκινου κραγιόν και να επιλέξεις, αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η εφαρμογή του. Καλό είναι να το εφαρμόζεις πάντα με ειδικό πινελάκι, ιδίως αν δεν είσαι συνηθισμένη στο να φοράς συχνά κραγιόν, καθώς σε διαφορετική περίπτωση είναι πιθανό το χρώμα να ξεφύγει από τα όρια των χειλιών σου με το αποτέλεσμα να δείχνει τουλάχιστον απεριποίητο. Για τον ίδιο λόγο δεν πρέπει να ξεχνάς το μολύβι χειλιών για να σχεδιάσεις το περίγραμμα και να σου είναι πιο εύκολη η εφαρμογή του χρώματος στα χείλη.

Δες κι εδώ: Τα do's & don'ts του κόκκινου κραγιόν | Πώς θα το κάνεις να δείχνει ακαταμάχητο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ