Follow us

Curly hair is back | Οι celebrities που υιοθέτησαν τα σγουρά μαλλιά στο Met Gala 2023 αποδεικνύουν πως είναι ό,τι πιο hot φέτος

Τα σγουρά μαλλιά έχουν φέτος την τιμητική τους.

Emily Ratajkowski Splash News / Ideal Image

Δεν υπάρχει τίποτα πιο θηλυκό και αισθησιακό από τα χτενίσματα με μπούκλες και άφθονο όγκο, παρ' όλο που τα curly hair θεωρούνται από κάποιες γυναίκες κάπως "δύσκολα" και ίσως όχι τόσο εύκολα διαχειρίσιμα. Ευτυχώς για όλες τις λάτρεις των curly hair, η Emily Ratajkowski, η Amanda Seyfried και άλλες stars αναβίωσαν το χτένισμα, αφού οι έντονες, γεμάτες όγκο μπούκλες ήταν το hairstyle που επέλεξαν στο Met Gala 2023.

Ιδιαίτερα για την Emily Ratajkowski, έχουμε παρατηρήσει ότι το τιμά ιδιαιτέρως αν κρίνουμε από τις πρόσφατες εμφανίσεις της, κάτι που μας κάνει να συμπεράνουμε ότι λατρεύει τα curly hair και το vibe που της χαρίζουν.

Αυτή τη φορά, δημιούργησε έντονες, λεπτές μπούκλες πιάνοντας μισά μισά τα μακριά μαλλιά της, ενώ στόλισε το χτένισμα με μια μαύρη κορδέλα - φιόγκο.

Red Carpet approved | 2 σύγχρονοι τρόποι για να αναβαθμίσεις την απλή αλογοουρά

Σε παρόμοιο στιλ κινήθηκαν και τα μαλλιά της Amanda Seyfried, η οποία δημιούργησε επιμελώς ατημέλητες μπούκλες και πολύ όγκο στα μακριά ξανθά μαλλιά της.

Άλλες stars που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης είτε στα ατημέλητα σπαστά, είτε στο beach wave look, ακόμα και στην χαλαρή vang ήταν οι Sydney Sweeney, Gisele και Margot Robbie, που ναι μεν δεν έκαναν μπούκλες αλλά έμειναν πιστές στους, πάντα κομψούς, κυματισμούς στα μαλλιά τους.

Μαλλιά που φριζάρουν υπερβολικά; Τα κατάλληλα προϊόντα για να τα τιθασεύσεις

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ