Follow us

The Perfect SPF | Τα καλύτερα (και πιο ευχάριστα) αντιηλιακά για νεανικές επιδερμίδες

Η ιδανική επιλογή για εσένα που έχεις ακμή, για εσένα που θέλεις λάμψη και για εσένα που ψάχνεις ένα ανάλαφρο αντιηλιακό.

αντηλιακό Istock Photo

Μπορεί στα 20 να νιώθεις άτρωτη, αλλά -sorry to burst your bubble- δεν είσαι! Η προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB είναι απαραίτητη σε κάθε ηλικία, κάθε μέρα, κάθε εποχή του χρόνου.

Δεν είναι όμως όλα τα αντιηλιακά ίδια. Αν με το που ακούς τη λέξη "αντιηλιακό" σου έρχεται στο νου η παχύρρευστη, λευκή κρέμα με την οποία σε κυνηγούσε η μαμά σου στην παραλία όταν ήσουν μικρή, έχεις μείνει πολύ πίσω. Επίτρεψέ μας να σου συστήσουμε τα αντιηλιακά νέας γενιάς της Dermalogica, τα οποία έχουν δημιουργηθεί από ειδικούς στη φροντίδα του δέρματος έτσι ώστε να έχουν ανάλαφρες υφές, αλλά και άκρως αποτελεσματικές συνθέσεις.

Αν το γεγονός ότι η εταιρεία δημιουργήθηκε το 1986 στην Καλιφόρνια, ως αποτέλεσμα έρευνας του International Dermal Institute και το ότι τα προϊόντα της κυκλοφορούν σε περισσότερες από 109 χώρες σε όλο τον κόσμο δεν σε πείσει να τα δοκιμάσεις, τότε σίγουρα θα τα καταφέρει αυτό το κείμενο.

Δες παρακάτω ποιο είναι το ιδανικό αντιηλιακό προσώπου για εσένα, με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιδερμίδας σου:

Για εσένα που έχεις νεανική επιδερμίδα με ακμή

Αν ανήκεις στην Gen Z κι έχεις ακμή, το πιο πιθανό είναι να αποφεύγεις με κάθε κόστος τα αντιηλιακά, καθώς δεν θέλεις να κάνεις την επιδερμίδα σου να δείχνει ακόμα πιο λιπαρή απ' ότι είναι ήδη. Μέγα λάθος! Απλά πρέπει να βρεις το κατάλληλο αντιηλιακό για το δικό σου τύπο επιδερμίδας. Το εξαιρετικά ελαφρύ και ματ Clear Start Clearing Defense SPF30 είναι ιδανική επιλογή για εσένα, καθώς λειτουργεί ως προστατευτικός φραγμός ανάμεσα στο δέρμα και εξωτερικούς παράγοντες, όπως είναι η UV ακτινοβολία, οι επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες, η λιπαρότητα, ακόμη και το μακιγιάζ – όλα αυτά, χωρίς να φράζει τους πόρους. Score!

The Perfect SPF | Τα καλύτερα (και πιο ευχάριστα) αντιηλιακά για νεανικές επιδερμίδες

Για εσένα που θέλεις ενυδάτωση και λάμψη

Αν δεν έχεις κάποιο συγκεκριμένο skincare concern και απλά αναζητάς ένα αντιηλιακό, που θα κάνει την επιδερμίδα σου να μοιάζει πως ακτινοβολεί από υγεία, τότε σου προτείνουμε να δοκιμάσεις το Prisma Protect SPF30. Η προηγμένη φόρμουλά του δεν προστατεύει απλά το δέρμα από την UV ακτινοβολία. Στην πραγματικότητα τη χρησιμοποιεί προς όφελος του δέρματος: η τεχνολογία με τις "έξυπνες κάψουλες” drone technology που ενεργοποιείται με το φως, μετατρέπει το ορατό φως σε αυξημένη φωτεινότητα του δέρματος για μια πραγματικά φυσική λάμψη.

αντηλιακό

Για εσένα που θέλεις ένα αντιηλιακό που να μην το νιώθεις στην επιδερμίδα σου

Ξέχασε το παχύ, λευκό στρώμα που αφήνουν πίσω τα φυσικά αντιηλιακά. Αν θέλεις ένα πολύ ανάλαφρο αντιηλιακό, που να μην νιώθεις καν ότι το φοράς, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το Invisible Physical Defense SPF 30, το οποίο αναμιγνύεται εύκολα σε όλους τους τόνους του δέρματος, ενώ παρέχει ευρέος φάσματος προστασία από τις UVA / UVB και το blue light και καταπραΰνει όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένων των ευαίσθητων. Με άλλα λόγια, αποτελεί την απόλυτη no brainer επιλογή για όλη την οικογένεια.

αντηλιακό

info
www.dermalogica-hellas.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ