Follow us

Η Τατιάνα Μπλάτνικ με το χτένισμα που λατρεύουν όλες οι ανεπιτήδευτα κομψές γυναίκες

Πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα χτενίσματα και της Βίκυς Καγιά.

MissBloom TEAM
Τατιάνα Μπλάτνικ NDP Photo Agency

Γνωστή για το ανεπιτήδευτα κομψό στιλ και τη φινέτσα της, η Τατιάνα Μπλάτνικ για τις καθημερινές εμφανίσεις της καταφεύγει σε κομψά, midi φορέματα, τζιν σε κλασική γραμμή και πουκάμισα. Η ίδια απλότητα και class χαρακτηρίζουν τις επιλογές της και στα χτενίσματα.

Η Βάσω Λασκαράκη φόρεσε την σκιά που χαρίζει "βάθος" στα καστανά μάτια

Όπως όλες οι effortlessly chic, έτσι και η σύζυγος του Νικόλαου Γλύξμπουργκ, αποφεύγει τα extravagant χτενίσματα και καταφεύγει σε ίσια ή ελαφρώς σπαστά hair looks. Όταν θέλει να μαζέψει πίσω τα μαλλιά της, επιστρατεύει το αγαπημένο της claw clip, υιοθετώντας έτσι ένα απλό half up half down. Αυτό έκανε και πριν μερικές μέρες, όταν μοιράστηκε τον χθεσινό της, απογευματινό καφέ με την Θέμιδα Ζουγανέλη.

Αν και πρόκειται για ένα "ταπεινό" αξεσουάρ, τα κλάμερ αποτελούν μία από τις go-to επιλογές των πιο stylish γυναικών, αφού στο κατάλληλο σχέδιο και συνδυασμένα με το σωστό outfit μπορούν να δείχνουν πραγματικά "ακριβά". Φανατική θαυμάστρια του throwback accessory (σε ταρταρούγα μάλιστα) είναι επίσης η Βίκυ Καγιά, αλλά και η Sienna Miller.

Η Βίκυ Καγιά με το οικονομικό αξεσουάρ μαλλιών που θα κάνει την εμφάνισή σου να δείχνει "ακριβή"

Δες το hair look της Τατιάνα Μπλάτνικ:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ