Follow us

Η Ελληνίδα αισθητικός που πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσεις στα social media για τις skincare συμβουλές της

Μας ευχαριστείς αργότερα!

MissBloom TEAM
Skin Matters

Ανάμεσα σε τόσες αμφιβόλου προέλευσης βίντεο και DIY beauty hacks στο διαδίκτυο είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις ποια accounts πρέπει όντως να ακολουθήσεις και ποιες όχι. Η συμβουλή μας; Εμπιστεύσου τους ειδικούς, όπως η Αγγελική Αργύρη, Αισθητικός -Κοσμετολόγος κι επιστημονική διευθύντρια του Ινστιτούτου Αισθητικής SKIN MATTERS στη Γλυφάδα.

Η Αγγελική Αργύρη, η οποία προ ημερών ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη στον Ant1 "Ζήσε Αλλιώς" έχει τους πιο informative λογαριασμούς στο Instagram, το TikTok και το Facebook, καθώς εκεί δημοσιεύει σχεδόν σε καθημερινή βάση βιντεάκια για κάθε skincare concern. Η ενημέρωση στις τρέχουσες εξελίξεις στον χώρο της φροντίδας του δέρματος, είναι το κύριο μέλημά της, ενώ βρίσκεται πάντα δίπλα στους πελάτες της τόσο μέσω των social media, όσο και μέσω του βιβλίου της, Skin type Matters.

Fun Fact! Η Αγγελική Αργύρη αποφοίτησε από τα ΑΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ, μετεκπαιδεύτηκε στην Φλόριντα των Η.Π.Α. και στην συνέχεια έγινε κάτοχος μεταπτυχιακού (MSc) από την Ιατρική σχολή Αθηνών πανω στην ‘’Διαχείριση περιβαλλοντικών θεμάτων με επιπτώσεις στην υγεία’ ενώ μετέβη και στην Αγγλία για την εκπαίδευση της στον τομέα του μη χειρουργικού λιφτ στο πρόσωπο και στο σώμα.

Με απλό και πλήρως κατανοητό τρόπο, η αισθητικός εξηγεί τα πάντα γύρω από την περιποίηση της επιδερμιδας με μερικά από τα πιο δημοφιλή βίντεό της να είναι εκείνο για το πώς να επιλέξεις το κατάλληλο σαπούνι προσώπου για την επιδερμίδα σου, αλλά κι εκείνο για το ποια είναι η σωστή σειρά εφαρμογής των προϊόντων περιποίησης. Στα social media προφίλ του SKIN MATTERS θα βρεις επίσης συμβουλές για ευαίσθητες κι ακνεϊκές επιδερμίδες, αλλά και pro tips για το πώς να "χτίσεις" τη δική σου skincare ρουτίνα.

Η Ελληνίδα αισθητικός που πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσεις στα social media για τις skincare συμβουλές της

Κλείνοντας φέτος τα 10 χρόνια, το ινστιτούτο της, SKIN MATTERS, μεταφέρθηκε σε νέο, μεγαλύτερο χώρο, οι προδιαγραφές του οποίου καλύπτουν και ανάγκες ατόμων ΑΜΕΑ, ενώ εξοπλίστηκε με τις τελευταίες τεχνολογίες. Η Αγγελική Αργύρη συνεργάζεται με τις καλύτερες εταιρίες καλλυντικών και δημιουργεί εξατομικευμένα πρωτόκολλα για αποτελεσματικές θεραπείες προσώπου και σώματος για τον άνδρα και τη γυναίκα, ενώ αν δεν μπορείς να την επισκεφθείς μπορείς να κλείσεις μαζί της μια on line συνεδρία έτσι ώστε να σου δώσει μία κατευθυνση φροντίδας στο σπίτι.

info
Θα τη βρεις στο Facebook, το Instagram και το Tiktok, αλλά και στο www.Skinmatters.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ