Follow us

Τα 6 καλύτερα λάδια σώματος με glitter που θα χαρίσουν μια αύρα πολυτέλειας στην εμφάνισή σου

Plus, όλοι οι λόγοι που χρειάζεσαι ένα shimmery body oil φέτος το καλοκαίρι.

Tina Kunakey Splash News / Ideal Image

Τα λάδια σώματος είναι απόλυτα συνυφασμένα με καλοκαιρινές διακοπές, βόλτες στο κύμα και κοκτέιλ σε γραφικά σοκάκια. Μάλιστα, τα περισσότερα από αυτά "μυρίζουν" τόσο πολύ καλοκαίρι, που δύσκολα μπορείς να τα αποχωριστείς ακόμα και τον χειμώνα. Είναι safe λοιπόν να πούμε ότι ένα body oil είναι αναπόσπαστο κομμάτι του καλοκαιρινού νεσεσέρ μας.

To body oil που λατρεύει η Meghan Markle δεν κοστίζει πάνω από 15 ευρώ - και θα το βρεις σε κάθε φαρμακείο

Όταν, δε, μιλάμε για ιριδίζοντα λάδια σώματος, αυτά δηλαδή που περιέχουν παράγοντες λάμψης και glitter στις συνθέσεις τους, τόσο το καλύτερο.

Τα πιο μυρωδάτα και ενυδατικά λάδια σώματος για μετά το ξύρισμα

Ποια τα οφέλη του;

#1. Όλα τα λάδια σώματος, με λάμψη ή χωρίς, περιέχουν θρεπτικά στοιχεία που αφήνουν απίστευτα βελούδινη και λεία την επιδερμίδα. Λόγω της λεπτόρρευστης σύνθεσής τους, δρουν πιο βαθιά στο δέρμα, επομένως χαρίζουν άμεση ενυδάτωση με μεγαλύτερη διάρκεια, σε σχέση με τις κρέμες σώματος ή τα body butters - που είναι και πιο παχύρρευστα.

#2. Η λάμψη που παρέχουν κάνει την επιδερμίδα να αστράφτει στην κυριολεξία αλλά και το δέρμα να δείχνει (και να είναι) απόλυτα λείο και βελούδινο. Επιπλέον, αυτό το εφέ λάμψης αποσπά κατά κάποιον τρόπο το βλέμμα από τυχόν ατέλειες.

#3. Η υπέροχη μυρωδιά τους αφήνει διακριτικά αρωματισμένη την επιδερμίδα ενώ συνδυαστικά με το άρωμά σου ή τη body lotion σου, σού εγγυώμαστε ότι θα μυρίζεις φανταστικά.

Το άρωμα εσπεριδοειδών είναι ό, τι πιο φρέσκο για καλοκαίρι | Δες τα 5 καλύτερα που συγκεντρώσαμε για σένα

Note: Αν αποφεύγεις τα λάδια γιατί θεωρείς ότι θα αφήσουν ανεπιθύμητη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου, να σε ενημερώσουμε ότι τα περισσότερα shimmery body oils έχουν ξηρή σύνθεση, και δεν αφήνουν καμία αίσθηση λιπαρότητας.

Δες παρακάτω τα 5 αγαπημένα μας:

Shimmering Dry Oil, YOUTHLAB.

Shimmering Dry Oil, YOUTHLAB.

Iριδίζον ξηρό λάδι που εξασφαλίζει πλούσια δράση σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά, δίχως να αφήνει λιπαρότητα. Με διακριτικούς διαθλαστικούς παράγοντες για λάμψη και ηλιοκαμένη όψη στη στιγμή. Ενυδατώνει, θρέφει και προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση, ενώ ενισχύει την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας και καταπραΰνει τους ερεθισμούς.

Shimmering Dry Body Oil, Mastic Spa

Shimmering Dry Body Oil, Mastic Spa

Ξηρό λάδι σώματος για καθημερινή χρήση που χάρη στα φυσικά συστατικά του χαρίζει βαθιά ενυδάτωση, θρέψη και διακριτική λάμψη. Aφήνει ελαφριά γυαλάδα, αφού εγχέεται με ένα πλούσιο μίγμα από πολύτιμα έλαια, όπως το Mastic Oil και το Almond Oil. Η φόρμουλά του είναι ενισχυμένη με ορυκτά glitters.

The Ritual Of Karma Body Shimmer Oil, Rituals

The Ritual Of Karma Body Shimmer Oil, Rituals

Iριδίζον λάδι σώματος που περιέχει λαμπερά μικροσωματίδια ορυκτών. Με μοναδική ξηρή υφή χωρίς σιλικόνη, αυτά τα χρυσά περλέ σωματίδια χαρίζουν λαμπερή όψη ενώ η σύνθεση θρέφει την επιδερμίδα, χαρίζει μεταξένιο αποτέλεσμα και φωτίζει την ηλιοκαμένη επιδερμίδα με μία μόλις εφαρμογή.
 

Caribbean Coconut, Fresh Line

Caribbean Coconut, Fresh Line

Ξηρό λάδι σώματος για άμεση λάμψη και ηλιοκαμένη όψη. Εμπλουτισμένο με οργανικά έλαια που διεισδύουν εύκολα στην επιδερμίδα, ενυδατώνουν σε βάθος και θρέφουν, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και ανανεωμένη. Περιέχει ιριδίζουσες πέρλες (φυσική mica).

Huile Prodigieuse Or, Nuxe

Huile Prodigieuse Or, Nuxe

Ενυδατικό και αντιγηραντικό ξηρό έλαιο προσώπου, σώματος και μαλλιών, πλούσιο σε φυσικά έλαια και σε βιταμίνη E που περιέχει ιριδίζοντα μικροσωματίδια που προσφέρουν μια διακριτική λάμψη .

Sunrise Glow, Laouta

Sunrise Glow, Laouta

 Ξηρό λάδι με πλούσια σύνθεση θρεπτικών ελαίων που ενυδατώνουν το δέρμα δίνοντας μία φυσική περλέ λάμψη. Το ευχάριστο άρωμα από αιθέρια έλαια περγαμόντου, άρωμα βανίλια και τριαντάφυλλο θα σε κάνει να μοσχοβολάς όλη μέρα (και νύχτα). 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ