Χτενίσματα για βάφτιση | Το girly και κομψό χτένισμα της συζύγου του Άκη Πετρετζίκη που έκλεψε τις εντυπώσεις

Είτε είσαι νονά είτε η μαμά που βαφτίζει, το ιδιαίτερο hairstyle της Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ είναι μια τέλεια πρόταση.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η σεζόν των βαφτίσεων έχει ήδη ξεκινήσει, και πιθανόν να έχεις ήδη στα χέρια σου μερικές προσκλήσεις για το προσεχές διάστημα. Κι επειδή η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι εποχές που θέλουν ανάλαφρα, "δροσερά" χτενίσματα, καλό είναι να κινηθείς αναλόγως.

Υπάρχουν πολλές ιδέες για χτενίσματα που μπορείς να κάνεις σε βάφτιση, ενώ είναι ιδανικές αν έχεις και πολύ μακριά μαλλιά. Εμείς αντλήσαμε έμπνευση από την πρόσφατη εμφάνιση της Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ, που πριν λίγες μέρες βάφτισε μαζί με τον σύζυγό της, Άκη Πετρετζίκη, την 7 μηνών κόρη τους, Ακυλίνα.

Είσαι καλεσμένη σε βάφτιση; Το super girly χτένισμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι η πιο κομψή επιλογή

Η όμορφη Κωνσταντίνα δημιούργησε το πιο girly, θηλυκό χτένισμα που έχουμε δει τελευταία: έπλεξε τα πολύ μακριά, μαύρα μαλλιά της σε μια bubble ponytail. Πρόκειται για μια χαμηλή αλογοουρά ,ε πολλά διακριτικά λαστιχάκια κατά μήκος αυτής σε ισόποσες αποστάσεις, ώστε να δημιουργηθεί το εφέ "φούσκας" στην κοτσίδα. Το αποτέλεσμα έδειξε πάρα πολύ εντυπωσιακό στα μακριά, πλούσια μαλλιά της αλλά και πολύ κομψό και ρομαντικό. Η τέλεια λύση δηλαδή για μια βάφτιση.

Τα 3 πιο hot χρώματα πεντικιούρ της σεζόν που επιλέγουν συνέχεια 10 Ελληνίδες celebrities

Κάνε swipe left για να δεις το χτένισμα: