Follow us

Είσαι καλεσμένη σε βάφτιση; Το super girly χτένισμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι η πιο κομψή επιλογή

Η stylish λεπτομέρεια στο χτένισμα της παρουσιάστριας έκανε τη διαφορά.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Έχουμε μπει αισίως στη σεζόν που λαμβάνουν χώρα οι περισσότερες βαφτίσεις, οπότε είναι πολύ πιθανό να είσαι καλεσμένη ή, ακόμα καλύτερα, να είσαι εσύ η νονά που βαφτίζει. Επόμενο ερώτημα λοιπόν, μετά το γνωστό "τι να φορέσω", είναι το "τι χτένισμα θα κάνω".

"Τι μακιγιάζ να κάνω σε βάπτιση;" | Τα tips της beauty editor για ένα άψογο αποτέλεσμα

Δεδομένης της εποχής, στοιχηματίζουμε ότι θες κάτι ανάλαφρο και ανοιξιάτικο, που δεν θα σε ζεσταίνει και θα ταιριάζει με το spring look σου. Εμείς ανακαλύψαμε το ιδανικότερο χτένισμα για βάφτιση, που μάλιστα είναι τέλειο τόσο για μακριά όσο και για κοντύτερα μαλλιά και μπορείς να κάνεις είτε είσαι νονά είτε είσαι καλεσμένη σε βάφτιση.

Χριστίνα Μπόμπα | Το χτένισμά της στη βάφτιση των διδύμων είχε την πιο girly λεπτομέρεια

Ο λόγος για το girly, ψηλό ponytail της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, που όμως είχε το πιο ενδιαφέρον twist: ήταν δεμένο με μια μαύρη, λεπτή κορδέλα - φιόγκο. Οι κορδέλες και οι φιόγκοι άλλωστε είναι μια από τις επικρατέστερες τάσεις στα μαλλιά, που μάλιστα προτείνουν κατά καιρούς οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές και οι πιο luxurious οίκοι του εξωτερικού (βλ. Chanel, Dior, Viktor & Rolf, Louis Vuitton).

Red Carpet approved | 2 σύγχρονοι τρόποι για να αναβαθμίσεις την απλή αλογοουρά

Εμάς μας αρέσουν γιατί είναι μια κομψή πρόταση που μπορεί να ανανεώσει ακόμα και το πιο απλό χτένισμα, αφού στολίζει τα μαλλιά και χαρίζει ένα πολύ θηλυκό look. Επίσης, αν επιλέξεις κορδέλα σε ένα όμορφο ροζ, φούξια, μπλε ή λιλά, δίνεις χρώμα σε ολόκληρη την εμφάνισή σου. Φυσικά, αυτό το χτένισμα μπορείς να το κάνεις άνετα και στις βαπτίσεις του καλοκαιριού και φθινοπώρου.

Η Hailey Bieber συνδύασε τα 3 κορυφαία beauty trends της φετινής άνοιξης σε ένα μόνο look

Δες το αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ