Follow us

Οι Κλέλια Ανδριολάτου, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Βάσια Κωσταρά με το πιο hot χτένισμα του καλοκαιριού

Η Νο. 1 τάση στα καλοκαιρινά χτενίσματα που βλέπουμε παντού στα social media.

Κλέλια Ανδριολάτου Instagram

Αν έπρεπε να απομονώσουμε μόνο μια τάση στα χτενίσματα για το φετινό καλοκαίρι, αυτή θα ήταν ξεκάθαρα η yoga headband με "φουσκωμένα" μαλλιά, που βλέπουμε ξανά και ξανά στο feed μας στο Instagram τους τελευταίους μήνες. Fashionistas, influencers, ηθοποιοί και μοντέλα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης σ' αυτό το κλασικό, κατά τ' άλλα, αξεσουάρ μαλλιών που κερδίζει ακόμα και τις πιο δύσπιστες.

Οι φαρδιές κορδέλες σε διάφορα χρώματα είναι ένα από τα πιο cult αξεσουάρ μαλλιών που έχουν επανέλθει στο προσκήνιο τελευταία. Πρόκειται για τις γνωστές oversized κορδέλες (και που ήταν πολύ μόδα τη δεκαετία του '90), οι οποίες καλύπτουν μεγάλο μέρος του κεφαλιού, αποτρέποντας το φριζάρισμα και προστατεύοντας με κάποιον τρόπο τα μαλλιά, όπως ακριβώς θα έκανε ένα καπέλο ή ένα μαντίλι. Παράλληλα, είναι ό, τι πιο stylish μπορείς να φορέσεις τη δεδομένη περίοδο - δεν φοριέται τυχαία από τις περισσότερες influencers και fashionistas παγκοσμίως.

Τα 3 πιο hot χρώματα πεντικιούρ της σεζόν που επιλέγουν συνέχεια 10 Ελληνίδες celebrities

Λέγονται αλλιώς και yoga headbands, αφού ήταν το go-to αξεσουάρ όσων έκαναν γιόγκα ή γυμναστική, και ταίριαζαν υπέροχα με κολάν, φούτερ και αθλητικά ή casual ρούχα. Τώρα, συνδυάζονται με ό, τι μπορείς να φανταστείς, από αθλητικά ρούχα και καλά φορέματα μέχρι και formal suits.

Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που τις λατρεύουμε κι εμείς: φοριούνται το ίδιο εύκολα τόσο στη γυμναστική όσο και στην έξοδο για ποτό, δείχνοντας το ίδιο stylish, ενώ παράλληλα προστατεύουν τα μαλλιά από το φριζάρισμα, κάνοντάς τα να δείχνουν περιποιημένα. Για να μην αναφέρουμε πόσο χρήσιμες είναι στις bad hair days σου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Η stylish λεπτομέρεια στο χτένισμά της θα σε κάνει να δείχνεις μέχρι και 10 χρόνια νεότερη

Μάλιστα, παρατηρήσαμε ότι έχουν γίνει και οι αγαπημένες κορδέλες τριών διάσημων και πολύ stylish Ελληνίδων, που δεν είναι άλλες από τις Κλέλια Ανδριολάτου, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Βάσια Κωσταρά.

Κλέλια Ανδριολάτου

Οι Κλέλια Ανδριολάτου, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Βάσια Κωσταρά με το πιο hot χτένισμα του καλοκαιριού
Κλέλια Ανδριολάτου
Κλέλια Ανδριολάτου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Βάσια Κωσταρά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ