Follow us

Οι 5 καλύτερες κρέμες για ενυδάτωση και σύσφιξη σε όλο το σώμα

Γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου φέτος το καλοκαίρι.

body iStock

Κυτταρίτιδα, χαλάρωση, ραγάδες... Πρόκειται για μερικά από τα πιο hot θέματα που απασχολούν τις γυναίκες κάθε ηλικίας και σωματότυπου διαχρονικά. Κι ενώ η εμφάνιση τους σε ένα γυναικείο σώμα είναι απολύτως φυσιολογική σε όλες μας ανεξαιρέτως, είναι γεγονός ότι πολλές γυναίκες επιθυμούν να βελτιώσουν την όψη τους. Πράγμα εξίσου φυσιολογικό και θεμιτό, μιας και η περιποίηση του σώματος και της επιδερμίδας είναι μία από τις κύριες ενδείξεις αυτοφροντίδας, που δεν έχει να κάνει μόνο με επιφανειακούς λόγους.

Σε κάθε περίπτωση, κι ενώ υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να βελτιώσεις την εμφάνιση όλων των παραπάνω, εμείς θα επικεντρωθούμε στη σωστή περιποίηση με τα κατάλληλα προϊόντα. Πέρα λοιπόν από την ισορροπημένη διατροφή και γυμναστική που μπορείς να κάνεις και βοηθούν πολύ στην αντιμετώπισή τους, η βαθιά θρέψη και ενυδάτωση που μπορείς να χαρίσεις στο σώμα σου με τις στοχευμένες συσφικτικές κρέμες θα κάνουν πραγματικά τη διαφορά. Αν σου φαίνεται μια βαρετή διαδικασία, σκέψου το ως ένα τελετουργικό χαλάρωσης μετά από μια κουραστική μέρα.

Beauty Editor suggests | 7 προϊόντα που θα σε βοηθήσουν αισθητά να καταπολεμήσεις την κυτταρίτιδα

Πώς θα το κάνεις σωστά:

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι, για αρχή, να επιλέξεις την αγαπημένη σου κρέμα σύσφιξης για το σώμα. Αυτό θα εξαρτηθεί τόσο από το budget που θες να διαθέσεις όσο και από άλλα κριτήρια που αναζητάς σε μια κρέμα, όπως πχ το άρωμα ή η υφή και η απορροφητικότητά της. Στη συνέχεια, βοηθά πολύ να απλώσεις την κρέμα σε στεγνό δέρμα, κάνοντας ελαφρύ μασάζ με τα δάχτυλά σου ώστε να βελτιώσεις την κυκλοφορία του αίματος. Αυτό το ελαφρύ μασάζ σε συνδυασμό με τη βαθιά θρέψη που χαρίζει μια κρέμα θα κάνουν την επιδερμίδα σου σούπερ απαλή, ενυδατωμένη, με αισθητή βελτίωση της χαλάρωσης σταδιακά. Σημαντική προϋπόθεση βέβαια είναι να ακολουθείς μια εντατική ρουτίνα καθημερινά.

5 scrubs σώματος για να αποκτήσεις την πιο λαμπερή επιδερμίδα που είχες ποτέ

Tip: Συνδύασε τις συσφιγκτικές κρέμες σώματος με την τεχνική του dry brushing αλλά και τη συχνή απολέπιση στο ντουζ.

Εσύ γνωρίζεις τι είναι το dry brushing και τι προσφέρει στο σώμα σου;

Δες παρακάτω τις 5 καλύτερες συσφυγκτικές κρέμες & butters σώματος:

Body-Slim Concentrate Συμπύκνωμα Αδυνατίσματος, Lierac

Body-Slim Concentrate Συμπύκνωμα Αδυνατίσματος, Lierac

Η ενεργή υφή της gel- κρέμας, με άμεση επένδυση, διεισδύει γρήγορα και αφήνει το δέρμα βελούδινο και ενυδατωμένο. Αποτέλεσμα: Μέρα με τη μέρα, η σιλουέτα είναι ορατά βελτιωμένη, η επιδερμίδα συσφίγγεται και λειαίνεται.

Body Firming Lotion Q10plus, NIVEA

Body Firming Lotion Q10plus, NIVEA

Εμπλουτισμένη με δύο ισχυρά αντιοξειδωτικά: Q10 και Βιταμίνη C. Η βελτιωμένη σύνθεση ορατά συσφίγγει και βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας σε 10 ημέρες. Η περιποιητική λοσιόν σώματος ενυδατώνει την επιδερμίδα για 48 ώρες.

Λευκή Πεύκη Συσφιγκτική Κρέμα Σώματος, KORRES

Λευκή Πεύκη Συσφιγκτική Κρέμα Σώματος, KORRES

Συσφιγκτική κρέμα σώματος ειδικά σχεδιασμένη για γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση, δρα στοχευμένα στις 5 κύριες περιοχές χαλάρωσης του σώματος, χέρια, στήθος, στομάχι, γλουτούς και μηρούς. Με διακριτική λάμψη που απαλύνει τις ατέλειες και αναδεικνύει την νεανική όψη της επιδερμίδας.

Κασμίρ Τριαντάφυλλο Συσφικτικό Butter Σώματος Σε Μορφή Spray, KORRES

Κασμίρ Τριαντάφυλλο Συσφικτικό Butter Σώματος Σε Μορφή Spray, KORRES

Συσφιγκτικό butter σώματος σε μορφή spray με κρυστάλλους Βουτύρου Καριτέ και σύμπλεγμα βιταμινών, βελτιώνει την υφή και την ελαστικότητα της επιδερμίδας, χαρίζοντας μία λαμπερή, υγιή όψη σε σώμα και ντεκολτέ.

Vinosculpt Lift & Firm Body Cream-Συσφιγκτική Κρέμα, Caudalie

Vinosculpt Lift & Firm Body Cream-Συσφιγκτική Κρέμα, Caudalie

H Vinosculpt Lift & Firm Body Cream στοχεύει στις 4 περιοχές-κλειδιά του σώματow: χέρια, στήθος, κοιλιά και γλουτούς για πιο σφριγηλή επιδερμίδα από τον πρώτο κιόλας μήνα χρήσης. Η επιδερμίδα γίνεται άμεσα λεία, τονωμένη και ορατά πιο σφριγιλή. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ