Follow us

Βάσια Κωσταρά | Το νέο σούπερ κολακευτικό χρώμα στα μαλλιά της φώτισε το πρόσωπό της

Η πιο όμορφη καλοκαιρινή αλλαγή.

MissBloom TEAM
Βάσια Κωσταρά Instagram

Το καλοκαίρι όλο και πλησιάζει και οι περισσότερες από εμάς, ήδη έχουν αρχίσει τις κατάλληλες προετοιμασίες προκειμένου να υποδεχθούν την πιο ξέγνοιαστη και ηλιόλουστη εποχή του χρόνου, όπως της αρμόζει. Κάποιες προμηθεύονται νέα μαγιό και καφτάνια για την παραλία, και άλλες -όπως η Βάσια Κωσταρά- ανανεώνουν το look τους.

Η σχεδιάστρια μόδας έκανε γνωστή τη νέα της αλλαγή, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Άλλωστε, η ίδια διατηρεί ένα αρκετά ενεργό προφίλ στο οποίο δημοσιεύει συχνά updates της καθημερινότητάς της, αλληλεπιδρώντας έτσι με τους πιστούς followers της.

Αυτή τη φορά αποφάσισε να μοιραστεί μαζί τους τη διακριτική αλλά αρκετά κολακευτική αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της, μία αλλαγή που πολλές γυναίκες προτιμούν τους καλοκαιρινούς μήνες.

Συγκεκριμένα, η Βάσια Κωσταρά πρόσθεσε κάποιες ξανθιές ανταύγειες στα μαλλιά της, οι οποίες, ομολογουμένως, φώτισαν αρκετά το πρόσωπό της. Το νέο χρώμα στα μαλλιά της μοιάζει πραγματικά σαν να έχει ανοίξει από τον ήλιο, αφού η ίδια ήταν ήδη ξανθιά.

Ωστόσο, η σχεδιάστρια μόδας διατηρούσε πιο σκούρες ρίζες, που πλέον έχουν καλυφθεί κατά μεγάλο ποσοστό από τις λαμπερές ανταύγειες που υιοθέτησε.

Το προηγούμενο hair look της Βάσιας Κωσταρά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ