Follow us

5 beauty items που κάθε "it" girl θα έχει στη βαλίτσα των διακοπών φέτος το καλοκαίρι

Μην κλείσεις βαλίτσα χωρίς αυτά τα καλλυντικά στο νεσεσέρ σου.

καλλυντικά για τριήμερο iStock

Παραδέξου το, το αιώνιο ερώτημα των περισσότερων γυναικών όταν πρόκειται να ταξιδέψουν είναι ποια καλλυντικά πρέπει να βάλουν οπωσδήποτε στο νεσεσέρ διακοπών. Γιατί δεν αρκεί να πακετάρεις μόνο τα απαραίτητα fashion κομμάτια που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, αλλά πρέπει επίσης να λάβεις υπόψη σου και ποια είναι εκείνα τα beauty προϊόντα που δεν πρέπει με τίποτα να ξεχάσεις, χωρίς όμως να παραφουσκώσεις τη βαλίτσα σου.

Αυτό που θα προτείναμε εμείς είναι να γεμίσεις το νεσεσέρ σου με λίγα και καλά προϊόντα, που θα σου χαρίσουν ενυδάτωση σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά - ώστε να μην ξεφύγεις τελείως από την skincare καθημερινή ρουτίνα σου. Αν έπρεπε μάλιστα να περιοριστούμε μόνο σε 5 προϊόντα, αυτά θα ήταν τα εξής:

Τα 5 beauty items που δεν πρέπει να λείπουν από το καλοκαιρινό νεσεσέρ σου

#1. Travel kits με σαμπουάν - conditioner ή/και αφρόλουτρο

Η περιποίηση και ενυδάτωση των μαλλιών και του σώματος είναι πολύ σημαντική και οφείλεις να την τηρείς εντατικά κάθε μέρα, ακόμα και στις διακοπές. Κι επειδή καταλαβαίνουμε ότι είναι δύσκολο να κουβαλάς ολόκληρες συσκευασίες σαμπουάν ή αφρόλουτρων μαζί σου, μιας και πιάνουν πολύ βάρος, σού προτείνουμε ανεπιφύλακτα να σκεφτείς τη λύση των travel kits που περιέχουν τα αγαπημένα σου προϊόντα σε μικρότερα μπουκαλάκια για εύκολη μεταφορά. Εμείς ανακαλύψαμε τα πιο μυρωδάτα και πρακτικά kits στη Fresh Line: εκεί μπορείς να βρεις ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης σώματος και μαλλιών σε ειδικές συσκευασίες ταξιδίου, σε μεγάλη ποικιλία αρωμάτων. Το "Cleo & Melon Essential Set" θα σε βολέψει τέλεια αφού περιέχει τη σειρά περιποίησης "Κλειώ" για όλους τους τύπους μαλλιών, και την τονωτική σειρά περιποίησης σώματος "Πεπόνι & Μέντα" σε ένα από τα πιο "εξωτικά" νεσεσέρ που έχουμε δει!

5 beauty items που κάθε "it" girl θα έχει στη βαλίτσα των διακοπών φέτος το καλοκαίρι

#2. Body oil

Καλό είναι να έχεις μαζί σου κάποιο έλαιο σώματος που δεν θα χαρίσει μόνο ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα σου, αλλά και άφθονη λάμψη. Το μαύρισμά σου θα δείξει πιο έντονο ενώ το δέρμα σου θα γίνει αμέσως πιο λείο και βελούδινο. Το καλό με τα body oils είναι ότι οι συνθέσεις τους είναι πολυχρηστικές, οπότε εύκολα μπορείς να εφαρμόσεις λίγο και στα μαλλιά, ακόμα και στο πρόσωπο.

Tip: Το νέο μας αγαπημένο είναι το Carribean Coconut Shimmering Body Oil με άρωμα εξωτικής καρύδας από τη Fresh Line, που χαρίζει μια ανεπανάληπτη λάμψη στο δέρμα αλλά και υπέροχο άρωμα που διαρκεί ώρες, ενώ αναδεικνύει και το μαύρισμα.

fresh line

Θα το βρεις και σε ένα πολύ πρακτικό νεσεσέρ, μαζί με άλλα αγαπημένα προϊόντα περιποίησης σώματος, μαλλιών και χειλιών Fresh Line, έτσι ώστε να τo πάρεις μαζί σου στις διακοπές ή να τo χαρίσεις ως δώρο στις φίλες σου.

fresh line

#3. Hair mist

Αν κάτι δεν λείπει ποτέ από το νεσεσέρ των πιο ενημερωμένων beauty girls, αυτό είναι το hair mist. Τα hair mists είναι πολύ χρήσιμα καθώς όχι μόνο αρωματίζουν απαλά τα μαλλιά κάνοντάς σε να μοσχοβολάς όλη μέρα, αλλά έχουν και ενυδατικές ιδιότητες για την τρίχα, αφήνοντάς τα πολύ απαλά. Το δικό μας αγαπημένο είναι το Caribbean Coconut Hair Mist της Fresh Line με φυσικά σάκχαρα και πανθενόλη αλλά και βιολογικό έλαιο καρύδας που διεισδύει στην τρίχα προσφέροντας ενυδάτωση αλλά και προστασία από εξωτερικές επιθέσεις. Μεγάλο του plus είναι το γεγονός ότι προσφέρει επίσης άμεση και αόρατη UV προστασία, προλαμβάνοντας φθορές που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο.

fresh line

#4. Lip balms

Δεν φεύγουμε ποτέ από το σπίτι χωρίς (τουλάχιστον ένα) lip balm, πόσο μάλλον δεν πάμε διακοπές χωρίς αυτό. Το καλοκαίρι που οι αυξημένες θερμοκρασίες, ο ήλιος και η υγρασία τείνουν να ξηραίνουν τα χείλη, χρειάζεσαι απαραιτήτως κάποιο προϊόν που θα τα ενυδατώνει και ταυτόχρονα θα τους δίνει ένα διακριτικό χρώμα. Δοκίμασε τη θεραπεία χειλιών Mango για ενυδάτωση από τη Fresh Line, που περιέχει βιολογικό βούτυρο καριτέ σε συνδυασμό με βούτυρο κακάο για να βοηθήσει στην ανάκτηση της ελαστικότητας των χειλιών διατηρώντας τα ενυδατωμένα. Παράλληλα, το συγκεκριμένο χαρίζει και ένα διακριτικό κοραλί χρώμα, πράγμα που σημαίνει ότι οριακά δεν θα χρειαστεί να βάλεις ούτε κραγιόν. Plus, το καλοκαιρινό του άρωμα θα σε συναρπάσει.

fresh line

#5. Μαντήλι (για τα μαλλιά, για τον ήλιο, κλπ)

Last but not least, μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου το αγαπημένο σου, stylish μαντήλι που όπως γνωρίζουμε όλες μας έχει πολλές χρήσεις: το φοράς σαν κορδέλα στα μαλλιά, σαν μαντήλι στον λαιμό για την καλοκαιρινή ψύχρα, σαν προστατευτικό για τα μαλλιά και το κεφάλι από τον ήλιο αντί για καπέλο, ακόμα και σαν παρεό αν είναι αρκετά μακρύ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ