Follow us

Γιάννα Αγγελοπούλου | Το τολμηρό χτένισμα στο γάμο του γιου της που συζητήθηκε έντονα

Η επιχειρηματίας εμφανίστηκε στο γάμο του γιου της, Δημήτρη, με ένα αρκετά αμφιλεγόμενο χτένισμα.

MissBloom TEAM
Γιάννα Αγγελοπούλου | Το αμφιλεγόμενο χτένισμα στον γάμο του γιου της που συζητήθηκε NDP Photo Agency

Μπορεί σε ένα γάμο τα τιμώμενα πρόσωπα να είναι η νύφη και ο γαμπρός, όμως η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μία περίσταση στην οποία κάθε παρευρισκόμενος, από τους καλεσμένους μέχρι και τους γονείς των νεόνυμφων, πρέπει να βάλει τα "δυνατά" του στιλιστικά προκειμένου να εντυπωσιάσει.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία είχε τη χαρά να δει τον γιο της να παντρεύεται το περασμένο Σαββατοκύριακο, εμφανίστηκε χαμογελαστή και ευδιάθετη με ένα άκρως λαμπερό look, ωστόσο δίχασε για το χρώμα που κυριάρχησε στην εμφάνισή της και το αξεσουάρ που κόσμησε τα μαλλιά της.

Χτενίσματα για τη μαμά της νύφης και του γαμπρού | 7 ιδέες από τις πιο κομψές Ελληνίδες celebrity μαμάδες

Συγκεκριμένα, η επιχειρηματίας επέλεξε να φορέσει ένα off white δαντελένιο φόρεμα και να ολοκληρώσει το κομψό outfit της με μία λαμπερή στέκα πάνω στο signature ίσιο χτένισμά της, προκαλώντας έτσι ανάμεικτα συναισθήματα για το look της.

Γιάννα Αγγελοπούλου | Το τολμηρό χτένισμα στο γάμο του γιου της που συζητήθηκε έντονα
Γιάννα Αγγελοπούλου

Ο λόγος που η επιλογή του εν λόγω hair accessory θεωρείται τολμηρή έγκειται στο γεγονός πως παρέπεμπε αρκετά σε νυφικό αξεσουάρ. Από τους βασικότερους, μάλιστα, άτυπους κανόνες που πλαισιώνουν ένα γάμο είναι πως οι προσκεκλημένες θα πρέπει να αποφύγουν να θυμίζουν νύφη ή το look τους να έχει bridal αναφορές, κάτι που δημιούργησε προβληματισμούς για την επιλογή του αξεσουάρ της Γιάννας Αγγελοπούλου. Η γνώμη μας; Αν η νύφη ήταν σύμφωνη με αυτήν την επιλογή, τότε είμαστε κι εμείς!

Η Κατερίνα Καινούργιου με το πολυτελές μανικιούρ που κάνουν όλα τα chic girls τώρα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ