Follow us

Αυτά είναι τα καλύτερα αντηλιακά με χρώμα για επιδερμίδες με ακμή

Χαρίζουν ελαφριά κάλυψη, ενώ παράλληλα μειώνουν τη λιπαρότητα και χαρίζουν ματ αποτέλεσμα.

αντηλιακό με χρώμα για ακμή Splash News/Ideal Image

Αν είναι μια φορά δύσκολο για όλους να βρουν μία αντηλιακή με χρώμα που θα ταιριάξει στην επιδερμίδα τους, είναι δύο, τρεις, τέσσερις, δέκα (!) φορές για εσένα που έχεις σπυράκια. Γι' αυτό κι εμείς κάναμε την έρευνά μας και σου παρουσιάζουμε τα καλύτερα αντηλιακά με χρώμα για ακμή, που χαρίζουν ελαφριά κάλυψη και ματ αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα μειώνουν τη λιπαρότητα και βοηθούν με τα σπυράκια. Thank us later:

Tea Tree Oil | Το συστατικό που κάνει θαύματα για τις επιδερμίδες με ακμή

Director's Choice | Τα καλύτερα ματ αντηλιακά με χρώμα για ακμή

Anthelios Uvmune 400 Oil Control Gel Cream SPF50+ Tinted, La Roche-Posay (στα φαρμακεία)

Anthelios Uvmune 400 Oil Control Gel Cream SPF50+ Tinted, La Roche-Posay (στα φαρμακεία)

Αυτό το αντηλιακό παρέχει πολύ υψηλή προστασία με φίλτρο ενάντια στις ultra μακρές UVA, ενώ παράλληλα χάρη στα μικροσωματίδια που περίεχει, τα απορροφούν αμέσως την περίσσεια σμήγματος και ελέγχουν όλες τις πηγές γυαλάδας, μειώνει τη λιπαρότητα μέρα με τη μέρα. Φυσικά χαρίζει ομοιόμορφη, ματ όψη στην επιδερμίδα.

AC-Norm Sunscreen Fluid Tinted SPF50, Frezyderm (στα φαρμακεία)

AC-Norm Sunscreen Fluid Tinted SPF50, Frezyderm (στα φαρμακεία)

Με λεπτόρρευστη, μη-λιπαρή υφή που αφήνει μία δροσερή αίσθηση, το AC-Norm Sunscreen Fluid Tinted SPF50 εξασφαλίζει προστασία από τις ακτίνες UV και από τα στερεά σωματίδια των ατμοσφαιρικών ρύπων, ενώ παράλληλα χαρίζει τέλεια χρωματική ομοιογένεια.

Cleanance Solaire Teintee SPF50+, Avène (στα φαρμακεία)

Cleanance Solaire Teintee SPF50+, Avène (στα φαρμακεία)

Ενσωματωμένο στο πατενταρισμένο σύστημα φίλτρων της Eau Thermale Avène, το TriAsorB™ ενισχύει το επίπεδο προστασίας του δέρματος από τη φωτογήρανση που συνδέεται με το μπλε φως και προσφέρει έτσι το υψηλότερο επίπεδο προστασίας από τις βαθιές και ορατές βλάβες του δέρματος. Η ματ υφή της Cleanance SPF 50+ προσφέρει στο δέρμα ανεπαίσθητο, ματ τελείωμα και μειώνει τις ατέλειες. 

City Shade Tinted SPF30, Seventeen Cosmetics

City Shade Tinted SPF30, Seventeen Cosmetics

Η ελαφριά και μη λιπαρή σύνθεση της κρέμας ημέρας City Shade SPF30 Tinted είναι ιδανική για λιπαρά με τάση ακμής δέρματα καθώς περιέχει δραστικά συστατικά που δημιουργούν μια ασπίδα προστασίας και περιποιούνται την επιδερμίδα χαρίζοντας λαμπερό και λείο δέρμα χωρίς λιπαρότητα.

 

Sun Screen Color Velvet Face SPF50+, Frezyderm (στα φαρμακεία)

Sun Screen Color Velvet Face SPF50+, Frezyderm (στα φαρμακεία)

Χάρη στην επαναστατική καινοτομία Second Skin Technology, το Sun Screen Color Velvet Face δημιουργεί την αίσθηση ενός αόρατου «δεύτερου δέρματος» και παράλληλα αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα, προσφέροντας ματ, ομοιογενή όψη, που διαρκεί έως 6 ώρες. Προλαμβάνει επίσης τα σημάδια της φωτογήρανσης και προστατεύει από δυσχρωμίες που δημιουργούνται από την έκθεση στον ήλιο με SPF50+.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ