Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα δείχνει για πρώτη φορά τα γκρίζα μαλλιά της κι αποθεώνεται από τους followers της

Τέτοιες ακομπλεξάριστες αναρτήσεις θέλουμε να βλέπουμε.

Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Το παγκόσμιο κίνημα γυναικείας ενδυνάμωσης που προτρέπει τις γυναίκες, διάσημες και μη, να δείξουν άφοβα τον αυθεντικό τους εαυτό στα social media, έχει φτάσει και στη χώρα μας. Μεταξύ των γυναικών που επιθυμούν να προβάλλουν πιο υγιή και ρεαλιστικά πρότυπα μέσω των προφίλ τους, είναι και η Χριστίνα Μπόμπα.

Ελληνίδες celebrities καλεσμένες σε γάμο | Τα "τολμηρά" χτενίσματα που συζητήθηκαν έντονα

Η επιχειρηματίας, η οποία διατηρεί έναν ιδιαίτερα ενεργό λογαριασμό στο Instagram, όπου αλληλεπιδρά καθημερινά με τους -σχεδόν- 800.000 followers της, πρόσφατα δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο δείχνει το make up routine της.

Χριστίνα Μπόμπα | Η αντιγηραντική κρέμα ματιών στην οποία ορκίζεται

Εκτός από το υπέροχο μακιγιάζ της, εντύπωση έκανε και η επιλογή της να δείξει τις γκρίζες ρίζες που έχουν βγει στα μαλλιά της, κάτι απολύτως φυσιολογικό που όμως δε συνηθίζουμε να βλέπουμε στις αψεγάδιαστες δημοσιεύσεις που κυκλοφορούν στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Φυσικά, η κίνησή της αυτή είχε θερμή αποδοχή από τους διαδικτυακούς της φίλους, η οποίοι "αγκάλιασαν" αυτό το ανθρώπινο χαρακτηριστικό που στο γυναικείο φύλο πολλές φορές μεταφράζεται ως ατέλεια, εν αντιθέσει με το ανδρικό όπου θεωρείται γοητεία.

Μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα πρόσθεσε χιουμοριστικά ένα υστερόγραφο στη δημοσίευσή της, στο οποίο έγραφε: "Πρέπει να βάψω τη ρίζα… το ξέρω", αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πόσο ακομπλεξάριστη είναι.

Η Ελένη Φουρέιρα έγινε κοκκινομάλλα | Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της 3 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ