Follow us

Luxurious SunCare | Αυτά είναι τα αντηλιακά που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα σου φέτος το καλοκαίρι (αλλά και όλο τον χρόνο)

Η πλήρως ανανεωμένη σειρά αντηλιακών της InterMed περιέχει προϊόντα για όλες τις ανάγκες και όλους τους τύπους δέρματος.

Intermed

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που οφείλεις να βάλεις στο νεσεσέρ σου, πριν φύγεις για τριήμερο ή ολιγοήμερη απόδραση σε νησί (ή οπουδήποτε); Το αντηλιακό θα απαντήσουμε εμείς για σένα, μιας και είναι το πιο σημαντικό item που δεν πρέπει να λείπει ποτέ από τη βαλίτσα των διακοπών.

Το missbloom.gr βρέθηκε πριν λίγες μέρες στη Μύκονο μαζί με την InterMed, την κορυφαία ελληνική φαρμακευτική εταιρεία που από το 1996 παράγει καινοτόμα προϊόντα στον χώρο της υγείας αλλά και της ομορφιάς. Σε ένα αναζωογονητικό τριήμερο στο Νησί των Ανέμων είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε τα πάντα γύρω από την πλήρως ανανεωμένη και ολοκληρωμένη αντηλιακή σειρά προϊόντων του brand, αλλά και να κατανοήσουμε ακόμα περισσότερο το πόσο σημαντική είναι η χρήση του κάθε μέρα, όλο τον χρόνο. Επιπλέον, γνωρίσαμε κάθε προϊόν που απευθύνεται σε διαφορετικό σημείο του σώματος και στοχεύει σε διαφορετική ανάγκη, μέσα από τις διαφορετικές δραστηριότητες που απολαύσαμε στο νησί.

Luxurious SunCare | Αυτά είναι τα αντηλιακά που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα σου φέτος το καλοκαίρι (αλλά και όλο τον χρόνο)

Sustainable suncare

Για αρχή, πρέπει να αναφέρουμε ότι η σειρά "Luxurious SunCare" της InterMed δεν είναι καινούρια. Για την ακρίβεια, είναι για πολλά χρόνια μια από τις πιο αγαπημένες σειρές αντηλιακών του κοινού, που παρέχει προϊόντα προστασίας για όλη την οικογένεια και για όλους τους τύπους δέρματος. Το νέο ωστόσο έγκειται στο γεγονός ότι φέτος επαναλανσαρίστηκε ολόκληρη η σειρά με νέες συσκευασίες, οι οποίες είναι απόλυτα φιλικές προς το περιβάλλον, μιας και είναι φτιαγμένες από ανακυκλωμένα υλικά, ενώ και οι ίδιες είναι ανακυκλώσιμες. Πράγμα που σημαίνει ότι η εταιρεία δίνει εξέχουσα σημασία στο περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, προσπαθώντας αυτό να είναι όσο μικρότερο γίνεται ώστε να τηρηθεί απόλυτα η δέσμευσή της σχετικά με τον σεβασμό και την προστασία του περιβάλλοντος. Πέρα από το packaging ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε ότι και οι συνθέσεις των αντηλιακών είναι απαλλαγμένες από χημικά φίλτρα που είναι τοξικά για τις θάλασσές μας, αλλά και από φίλτρα που αποτελούν εν γένει ρύπους για το περιβάλλον αλλά και τον ανθρώπινο οργανισμό.

Intermed

Intermed

Τι ακριβώς θα βρεις στην ολοκληρωμένη "Luxurious SunCare" σειρά

Πέρα από τα χαρούμενα χρώματα των συσκευασιών, τα ευχάριστα και σούπερ καλοκαιρινά αρώματα αλλά και τα ευφάνταστα εικαστικά που σίγουρα θα σου θυμίσουν καλοκαίρι και διακοπές, αυτό που θα σε ενθουσιάσει είναι ότι η σειρά προσφέρει προϊόντα κυριολεκτικά για κάθε ανάγκη. Πιο συγκεκριμένα, η σειρά περιέχει αντηλιακά για το σώμα και το πρόσωπο, αλλά και τα χείλη, τα μάτια και τα μαλλιά, περιοχές και σημεία που πολύ συχνά αμελούμε να φροντίσουμε (κακώς). Επιπλέον, και οι υφές τους είναι διαφορετικές: υπάρχουν αντηλιακά σε μορφή στικ, κρέμας, ορού και διάφανου spray - αποκλείεται να μην βρεις αυτή που σου ταιριάζει καλύτερα.

Intermed

Όσο για τις συνθέσεις τους, περιέχουν βιταμίνες, νιασιναμίδη, υαλουρονικό οξύ, προβιοτικά και φυσικά συστατικά με καταπραϋντικές, ενυδατικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες για την επιδερμίδα. Και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι για το δέρμα σου, αφού με ένα μόνο προϊόν πετυχαίνεις ταυτόχρονα ενυδάτωση, θρέψη αλλά και προστασία.

Στα highlights της σειράς που ξεχωρίσαμε ήταν οι BB κρέμες με χρώμα και το compact makeup, το καινούριο lip balm με υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και SPF30 για αντηλιακή προστασία και ενυδάτωση, καθώς και το αντηλιακό spray μαλλιών - μιας και αυτά έχουν εξίσου ανάγκη από φροντίδα και προστασία από τη UV ακτινοβολία.

Intermed

Τέλος, μπορείς να αναζητήσεις στα φαρμακεία μια ολοκληρωμένη σειρά από πρακτικά kits με τα απαραίτητα προϊόντα διακοπών για όλη την οικογένεια, αλλά και mini travel kits για να μπορείς να τα μεταφέρεις εύκολα ακόμα και στην πιο μικρή βαλίτσα.

Intermed

Intermed

Ανακάλυψε περισσότερα για τη σειρά στο https://intermed.com.gr/

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ