Follow us

Καλεσμένη σε γάμο | Τα χτενίσματα που επέλεξαν οι Ελληνίδες celebrities στους γάμους του Σαββατοκύριακου

Δούκισσα Νομικού, Κατερίνα Καινούργιου, Δήμητρα Ματσούκα κ.ά

χτένισμα για γάμο καλεσμένη NDP

Με τα Σαββατοκύριακα να είναι σιγά σιγά fully booked από γάμους συγγενών, φίλων και λοιπών γνωστών, δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να στερέψεις από ιδέες για το πώς να χτενίσεις τα μαλλιά σου. Για καλή σου τύχη, το ίδιο busy είναι τα ΣΚ και των πιο διάσημων Ελληνίδων celebrities, που προσφέρουν απλόχερα έμπνευση για εντυπωσιακές και καλαίσθητες εμφανίσεις. Είτε έχεις κοντά, είτε μακριά μαλλιά, αν ψάχνεις για ένα όμορφο χτένισμα για γάμο ως καλεσμένη, πρέπει να διαβάσεις το παρακάτω κείμενο:

Καλεσμένη σε γάμο και αυτό το καλοκαίρι; 10 χτενίσματα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη

Xτένισμα για γάμο καλεσμένη | 5 ιδέες από celebrities γάμους

High Ponytail

Καλεσμένη σε γάμο | Τα χτενίσματα που επέλεξαν οι Ελληνίδες celebrities στους γάμους του Σαββατοκύριακου

Η ψηλή αλογοουρά είναι ένα από τα πιο έξυπνα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις ως καλεσμένη σε γάμο, αφού θα σε κρατήσει δροσερή επιτρέποντάς σου να χορεύεις με τις ώρες στο γλέντι. Με αυτό το χτένισμα ολοκλήρωσε την εμφάνισή της η Σμαράγδα Καρύδη στο γάμο του Πάνου Μουζουράκη...

Xτένισμα για γάμο καλεσμένη

...ενώ το ίδιο χτένισμα επέλεξε και η Κατερίνα Γκαγκάκη, ενδεχομένως λόγω της ψηλής λαιμόκοψης του φορέματός της.

Καλεσμένη σε γάμο | 15+ χτενίσματα για κοντά μαλλιά που θα σε αναδείξουν στην πιο κομψή παρουσία

Casual Waves

Xτένισμα για γάμο καλεσμένη

Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, οι επιμελώς ατημέλητοι κυματισμοί στα μαλλιά είναι ίσως το πιο κομψό χτένισμα για γάμο για μία καλεσμένη, όπως απέδειξε περίτρανα η Δούκισσα Νομικού στο γάμο του αδερφού της.

Xτένισμα για γάμο καλεσμένη

Το ίδιο ακριβώς χτένισμα επέλεξε και η Έλενα Παπαρίζου στο γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κοζάρη...

Xτένισμα για γάμο καλεσμένη

...ενώ με την εμφάνισή της στον ίδιο γάμο, η Τόνια Σωτηροπούλου απέδειξε πως το εν λόγω χτένισμα για καλεσμένη σε γάμο ταιριάζει εξαιρετικά και σε πιο κοντά μαλλιά.

Voluminous Ponytail

Αν το φόρεμά σου έχει έντονες λεπτομέρειες, όπως εκείνο που επέλεξε η Κατερίνα Καινούργιου για το γάμο της κολλητής της στην Αίγινα, μάζεψε τα μαλλιά σου σε μία χαμηλή αλογοουρά με έντονο όγκο στην κορυφή για το απαραίτητο "βα βα βούμ".

Messy Updo

Xτένισμα για γάμο καλεσμένη

Τα updos ήταν, είναι και θα είναι μία από τις πιο κομψές επιλογές που μπορείς να κάνεις. Για ένα γάμο σε νησί προτίμησε ένα πιο casual bun και μην ξεχάσεις να αφήσεις ελεύθερες μερικές μπούκλες στο μπροστινό μέρος, όπως έκανε η Δήμητρα Ματσούκα, για ένα πιο επιμελώς ατημέλητο αποτέλεσμα.

Half up Half down

χτενισμα για γάμο καλεσμένη

Τα ρομαντικά half up half down χτενίσματα αποτελούν μια πολύ όμορφη επιλογή τόσο για μια απλή καλεσμένη σε γάμο, όσο και για τη μαμά του γαμπρού ή της νύφης, όπως απέδειξε η Ούρσουλα Νομικού στο γάμο του γιου της, Νικήτα, με την Άννα Πρέλεβιτς. Δείχνουν ανεπιτήδευτα κομψά και νεανικά, ενώ είναι και πάρα πολύ κολακευτικά.

Wet Look

χτένισμα για γάμο καλεσμένη

Ένα εύκολο και ταυτόχρονα εντυπωσιακό (αν γίνει βέβαια σωστά) χτένισμα για την περίσταση είναι το wet look, το οποίο μπορεί να γίνει τόσο σε κυματιστά, όσο και σε ίσια μαλλιά, όπως έκανε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στο γάμο του Πάνου Μουζουράκη.

Καλεσμένη σε γάμο | Τα χτενίσματα για μακριά μαλλιά που επιλέγουν ξανά και ξανά οι Ελληνίδες celebrities

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ