Follow us

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την πιο hot απόχρωση νυχιών του καλοκαιριού - και δεν είναι η αναμενόμενη

Η παρουσιάστρια την προτιμά τόσο για το μανικιούρ όσο και για το πεντικιούρ της για ένα ομοιόμορφο nail look.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Το πιο σύνηθες όταν "ανοίγει" ο καιρός και αρχίζουν οι πρώτες ζέστες είναι να βάφουμε τα νύχια μας σε πιο ανοιχτές και παστέλ αποχρώσεις που θα ταιριάζουν με τα ανάλαφρα καλοκαιρινά ρούχα μας αλλά και την ολοένα και καλύτερη διάθεσή μας.

Η Βάσια Κωσταρά στις Κάννες | Προτείνει 3 σούπερ καλοκαιρινά χτενίσματα, ιδανικά για κάθε μέρα

Και μπορεί αυτό να αποτελεί έναν άτυπο κανόνα για την άνοιξη και το καλοκαίρι, υπάρχουν ωστόσο γυναίκες που προτιμούν να μην τον ακολουθούν. Μια από αυτές είναι και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που, απ' ότι φαίνεται, λατρεύει τις πιο σκούρες αποχρώσεις και μάλιστα τις υιοθετεί τόσο στο μανικιούρ όσο και στο πεντικιούρ της.

Τα 3 πιο hot χρώματα πεντικιούρ της σεζόν που επιλέγουν συνέχεια 10 Ελληνίδες celebrities

Έτσι, παρατηρώντας τις πρόσφατες εμφανίσεις της διαπιστώνουμε ότι τα αγαπημένα της χρώματα κινούνται στην παλέτα του σκούρου καφέ, μπλε, μαύρου ακόμα και χακί, χρώματα που οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν τον χειμώνα και το φθινόπωρο. Η παρουσιάστρια ωστόσο τα εντάσσει πολύ εύκολα στην καθημερινότητα, ενώ τα συγκεκριμένα χρώματα αναδεικνύουν τη σταρένια επιδερμίδα της - και ταιριάζουν υπέροχα ακόμα και με τα πιο καλοκαιρινά outfits.

Like a French girl | 4 κουρέματα που κάθε Παριζιάνα θα ζητούσε από τον κομμωτή της

Εμείς έχουμε να πούμε ότι τα πιο σκούρα χρώματα είναι μια χαρά για καλοκαίρι, ενώ ταιριάζουν ιδανικά ακόμα και με πιο μαυρισμένες επιδερμίδες. Αποτελούν σίγουρα μια safe εναλλακτική για εσένα που θες να ξεφύγεις λίγο από τα συνηθισμένα παστέλ, ενώ αν τα υιοθετήσεις και στο μανικιούρ αλλά και στο πεντικιούρ σου, θα δημιουργήσεις ένα ομοιόμορφο matchy-matchy nail look.

Δες το αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ