Follow us

Barbiemania | Το viral trend μακιγιάζ που κάνουν όλες οι fashionistas είναι ό, τι πιο δροσερό για καλοκαίρι

Και σε κάνει να δείχνεις πολύ νέα και fresh.

Margot Robbie Instagram

To Barbiecore, η τάση που μας ωθεί να αντιγράψουμε το look της ομώνυμης κούκλας από την κορυφή έως τα νύχια (κυριολεκτικά), έχει προκαλέσει πραγματικά μια... Barbiemania. Τα πάντα στην εμφάνισή μας, από τα ρούχα, τα παπούτσια και τις τσάντες μέχρι το μακιγιάζ και το μανικιούρ μας ακολουθεί πιστά τις παστέλ αποχρώσεις της ροζ παλέτας, ενώ μέχρι και το χαρακτηριστικό golden blonde στα μαλλιά της Barbie είναι ό, τι πιο hot μπορείς να κάνεις φέτος, αν είσαι ξανθιά.

Barbie Blonde | Η απόχρωση ξανθού που έχει κερδίσει τις πιο δημοφιλείς fashionistas φέτος

Πάντως, σε ό, τι αφορά το μακιγιάζ, το Barbiecore trend έχει εισβάλλει δυναμικά και εκεί, επιβάλλοντας διακριτικούς χρωματισμούς με στόχο ένα ομοιόμορφο, monochromatic makeup look που όμως δείχνει πολύ φρέσκο και δροσερό - ό, τι πρέπει δηλαδή για καλοκαίρι. Το καλύτερο; Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, κάθε ηλικίας, ενώ σε κάνει να δείχνεις κυριολεκτικά σαν κοριτσάκι.

Ήδη το έχουν υιοθετήσει οι μεγαλύτερες fashionistas και top models του πλανήτη, ενώ, αν και πολύ απαλό και διακριτικό, το προτιμούν ακόμα και στις πιο επίσημες βραδινές εξόδους τους. Οι Hailey Bieber και Margot Robbie είναι μερικές μόνο από τις διάσημες που το έχουν ήδη λατρέψει.

3 (φυσικοί) τρόποι για να καταπολεμήσεις τους μαύρους κύκλους και σακούλες κάτω από τα μάτια

Πώς θα το πετύχεις:

Έχει στο μυαλό σου τον κλασικό κανόνα του "less is more". Ένα λεπτόρρευστο foundation ή απαλή ενυδατική με χρώμα, ένα κρεμώδες ρουζ, μάσκαρα και lip gloss είναι αρκετά για να σου χαρίσουν το πολυπόθητο fresh look. Απλά, πρέπει να είναι όλα σε παστέλ ροζ ή ροδακινί αποχρώσεις, ώστε να είσαι μέσα στο theme. Οι σκιές (σε ροζ ή λιλά αποχρώσεις) είναι προαιρετικές!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ