Follow us

Το φυσικό αντηλιακό με χρώμα για ομοιόμορφη κάλυψη που δεν πρέπει να λείπει από την beauty ρουτίνα σου

Η Pharmasept καινοτομεί προσφέροντας ασφαλή αντηλιακή προστασία με τη σειρά Heliodor..

MissBloom TEAM
viral

Η Ελλάδα είναι γνωστή για τα υπέροχα καλοκαίρια της και τον ήλιο που μας χαρίζει απλόχερα το φως του. Και ενώ τα οφέλη του στη ψυχολογία μας είναι ανεκτίμητα, η επιδερμίδα μας χρειάζεται φροντίδα και τα κατάλληλα προϊόντα για να να προστατευτεί από την ακτινοβολία του.

Για αυτό και το αντηλιακό είναι πολύ σημαντικό βήμα στην beauty ρουτίνα μας και πρέπει να το φοράμε κάθε μέρα και κάθε εποχή (ναι, ακόμα και όταν έξω έχει συννεφιά). Όπως έχουμε πει πολλές φορές (δεν χάνουμε ευκαιρία να σου θυμίσουμε τα βασικά βήματα του skincare), τα 4 πράγματα που πρέπει να κάνεις κάθε φορά είναι: καθαρισμός, τόνωση, ενυδάτωση, αντηλιακή προστασία. Τι κάνεις όμως αν θέλεις να βαφτείς και δεν θέλεις να ‘φορτώσεις’ την επιδερμίδα σου; Πολύ απλά, επιλέγεις αντηλιακό προσώπου με χρώμα! Με τον τρόπο αυτό, συνδυάζεις την αντηλιακή προστασία με την ομοιόμορφη κάλυψη. Και για να σε προλάβουμε, το έχουμε ψάξει (και δοκιμάσει) και έχουμε βρει το ιδανικό! Heliodor face tinted sun cream από τη Pharmasept.

Τι είναι αυτό όμως που το κάνει ιδανικό; Καταρχάς, το γεγονός ότι το Heliodor face tinted sun cream ανήκει στην ομώνυμη ολοκληρωμένη αντηλιακή σειρά με την υπογραφή της Pharmasept, η οποία είναι η ΜΟΝΗ που έχει ένα 100% φυσικό φίλτρο από οξείδιο του ψευδαργύρου, Zano®20, το οποίο δρα ΑΜΕΣΩΣ μετά την εφαρμογή. Δηλαδή, μόλις απλώσεις το αντηλιακό στην επιδερμίδα σου, το φυσικό φίλτρο λειτουργεί ως "καθρέφτης” και αντανακλά αμέσως όλες τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Η αντηλιακή σειρά Heliodor προσφέρει άμεση και αποτελεσματική προστασία ευρέος φάσματος στην επιδερμίδα σου, ενώ μπορείς να απολαμβάνεις ξέγνοιαστα τις ηλιόλουστες μέρες, χωρίς να περιμένεις 30 λεπτά για να βγεις στον ήλιο!

Τώρα, μπορείς να συνδυάσεις την αντηλιακή σου προστασία με την ομοιόμορφη κάλυψη, αφού η αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα Heliodor Face Tinted Sun Cream προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι. Υψηλή προστασία ευρέος φάσματος, ομοιόμορφο φυσικό χρώμα και ματ αποτέλεσμα! Η απόχρωση ταιριάζει σε όλους τους φωτότυπους δέρματος, με χρωστικές από φυσική λεικιθίνη, πιστοποιημένες από τον Ecocert, ενώ η φυσική πούδρα που περιέχει, χαρίζει το ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα. Και επειδή το έχουμε δοκιμάσει, το αντηλιακό μπλεντάρει υπέροχα με το ρουζ και το κονσίλερ σου, έτσι μπορείς να δημιουργήσεις ανενόχλητα τα πιο hot summer make up looks.

Το φυσικό αντηλιακό με χρώμα για ομοιόμορφη κάλυψη που δεν πρέπει να λείπει από την beauty ρουτίνα σου

Η καινοτόμα σύνθεση του Heliodor face tinted sun cream έχει ένα μοναδικό φυσικό συνδυασμό από έλαιο φραγκοστάφυλου, εκχύλισμα παιώνιας και δενδρολίβανου, που ενισχύει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας, επιβραδύνει την εμφάνιση σημαδιών πρόωρης γήρανσης και αποτρέπει την εμφάνιση κηλίδων, δυσχρωμιών και πανάδων. Παράλληλα, προσφέρει άμεση προστασία από τις βλαβερές ακτίνες UVA, UVB, ΙR και ναι, ακόμα και προστασία Blue Light που εκπέμπεται από την οθόνη του κινητού και του υπολογιστή (το ήξερες ότι πρέπει να φοράς αντηλιακό και όταν δουλεύεις στον υπολογιστή;).

Εκτός από το αντηλιακό προσώπου με χρώμα Heliodor Face Tinted Sun Cream SPF 50 ή SPF 30, θα βρεις και το αντίστοιχο αντηλιακό προσώπου χωρίς χρώμα Heliodor Face Sun Cream, για τις μέρες που θέλεις το no make up look!

Σε περίπτωση πάλι, που διανύεις την περίοδο της εγκυμοσύνης ή έγινες πρόσφατα μαμά και θηλάζεις, αξίζει να μάθεις πως το αντηλιακό προσώπου (όπως και όλα τα προϊόντα της σειράς) είναι κατάλληλα για εγκύους και θηλάζουσες, καθώς και για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Στη σειρά φυσικών αντηλιακών Heliodor, θα βρεις και το αντηλιακό σώματος σε spray ή κρέμα, για να εξοπλίσεις το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ! Και τώρα που είπαμε νεσεσέρ, σημείωσε πως στα φαρμακεία και επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών, θα βρεις το αδιάβροχο τσαντάκι PHARMASEPT x SUNSETGO με το iconic μοτίβο του fashion brand, αλλά και την τσάντα θαλάσσης για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις!

Να αναφέρουμε επίσης ότι η σειρά Heliodor περιλαμβάνει αντηλιακά για βρέφη και παιδιά, ώστε μικροί και μεγάλοι να απολαμβάνουν με ασφάλεια τις καλοκαιρινές στιγμές!

Ανακάλυψε την ολοκληρωμένη αντηλιακή σειρά Heliodor της Pharmasept, εδώ.

Ακολούθησε τη Pharmasept στο Instagram και στο Facebook

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ