Follow us

Ζέτα Μακρυπούλια | Το νέο χρώμα μαλλιών που "ζέστανε" το πρόσωπό της

Η διακριτική αλλαγή στα μαλλιά, που ανανέωσε το look της.

MissBloom TEAM
Ζέτα Μακρυπούλια Instagram

Αρκετές γυναίκες της ελληνικής showbiz έχουν αποδείξει έμπρακτα την "πίστη" τους σε ένα συγκεκριμένο χρώμα μαλλιών, που τις συνοδεύει καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας τους και θεωρείται, πλέον, σήμα κατατεθέν τους. Μία από αυτές είναι και η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία από όταν έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, δηλώνει "ορκισμένη" ξανθιά.

Αυτό είναι το πιο hot χρώμα μαλλιών για καστανές φέτος το καλοκαίρι και το είδαμε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Μπορεί, πλέον, να μην ασχολείται αποκλειστικά με την υποκριτική, διατηρώντας εδώ και αρκετά χρόνια τη δική της επιτυχημένη εκπομπή "Ρουκ Ζουκ", ωστόσο αυτή η προτίμησή της στο ξανθό έχει μείνει απαράλλαχτη.

12 Ελληνίδες celebrities άνω των 50 που επιμένουν στα μακριά μαλλιά και "σπάνε" τα στερεότυπα

Φυσικά, η Ζέτα Μακρυπούλια πάντοτε φροντίζει να ανανεώνει το look της επιλέγοντας διαφορετικές εκδοχές του αγαπημένου της χρώματος. Αυτή τη φορά, υιοθέτησε μία πιο ζεστή απόχρωση του ξανθού που "γλύκανε" απευθείας το πρόσωπό της και ανέδειξε τα χαρακτηριστικά του.

Προηγουμένως, η παρουσιάστρια διατηρούσε μία πιο φωτεινή απόχρωση που -σε συνδυασμό με τα ανοιχτόχρωμα μάτια της- την έκανε να μοιάζει περισσότερο με Σκανδιναβή. Το νέο της hair look αποτελεί μία "φρέσκια" και διακριτική αλλαγή, που προσθέτει έξτρα ενδιαφέρον στην -πάντα- εντυπωσιακή εμφάνισή της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ