Follow us

Αυτό είναι το πιο hot χρώμα μαλλιών για καστανές φέτος το καλοκαίρι και το είδαμε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Λαμπερό και κομψό, φωτίζει όσο τίποτα άλλο το βλέμμα και το πρόσωπο.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Αν είσαι καστανή ή μελαχρινή και αναζητάς το επόμενο χρώμα που θα κάνεις στα μαλλιά σου φέτος ώστε να ανανεωθείς πλήρως ενόψει και των διακοπών, πάρε παράδειγμα από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η παρουσιάστρια έχει υιοθετήσει την ιδανικότερη επιλογή για καστανές και μελαχρινές, και για όσες γυναίκες αναζητούν έναν εύκολο τρόπο να φρεσκάρουν το χρώμα των μαλλιών τους, χωρίς ωστόσο να κάνουν τεράστια αλλαγή σε αυτά, ταλαιπωρώντας την τρίχα. Μάλιστα, αυτό ακριβώς το χρώμα θεωρείται φέτος μια hot τάση, που κολακεύει πολύ τις καστανές και είναι ιδανικό για καλοκαίρι.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την πιο hot απόχρωση νυχιών του καλοκαιριού - και δεν είναι η αναμενόμενη

Αναλυτικότερα, η παρουσιάστρια δεν βάφει τα μαλλιά της, διατηρώντας το χαρακτηριστικό καστανό της όσο καιρό την γνωρίζουμε. Αυτό που κάνει ωστόσο για να είναι λαμπερό αλλά και για να έχει ένα ιδιαίτερο παιχνίδισμα και ενδιαφέρον είναι να διανθίζει το φυσικό χρώμα της με ανταύγειες. Πιο συγκεκριμένα, προτιμά τις "double baby lights", που είναι λεπτές, διακριτικές ανταύγειες σε medium τόνους και σε μια ζεστή, κατά βάση, απόχρωση για να κάνει εύκολο blending με τη σκούρα βάση της.

5 hot τάσεις στα κουρέματα της άνοιξης που θα δοκιμάσουμε φέτος, σύμφωνα με τις πιο διάσημες Ελληνίδες

Αυτό που μας αρέσει ωστόσο στη συγκεκριμένη τεχνική είναι ότι φωτίζει πολύ το πρόσωπο και το βλέμμα, ενώ δείχνει πολύ λαμπερό στο φως του ήλιου - ενώ ταιριάζει με όλα τα καλοκαιρινά μας φορέματα. Απόδειξη οι φωτογραφίες που τράβηξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με αφορμή τον πρόσφατο γάμο όπου ήταν καλεσμένη στη Σαντορίνη.

Είσαι καλεσμένη σε βάφτιση; Το super girly χτένισμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι η πιο κομψή επιλογή

Δες και μόνη σου:

Αυτό είναι το πιο hot χρώμα μαλλιών για καστανές φέτος το καλοκαίρι και το είδαμε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ