Follow us

5 Ελληνίδες influencers προτείνουν τα πιο κομψά νυφικά χτενίσματα

Τα IRL bridal looks που έχουν μπει στο Pinterest board μας.

νυφικά χτενίσματα Instagram

Είναι "μέσα σε όλα", γνωρίζουν όλα τα trends από πρώτο χέρι, ενώ έχουν σε speed dial τους καλύτερους επαγγελματίες ομορφιάς. Φυσικά και τα bridal beauty looks των Ελληνίδων influencers είναι αψεγάδιαστα- δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο. Ανατρέξαμε στις φωτογραφίες των γάμων τους και σου παρουσιάζουμε τα 5 ωραιότερα νυφικά χτενίσματα του ελληνικού Instagram για να πάρεις ιδέες για τη μέρα που θα πεις κι εσύ "I do":

Το πολύ κολακευτικό χτένισμα που λατρεύουν όλες οι Ελληνίδες influencers τώρα

Τα 5 ωραιότερα νυφικά χτενίσματα Ελληνίδων influencers

Ευτυχία Λαζάρου

Το άκρως παραμυθένιο bridal look της Ευτυχίας Λαζάρου ολοκληρώθηκε με χαλαρούς κυματισμούς στα μακριά μαλλιά της, ένα χτένισμα που χάριζε έξτρα drama στην εμφάνισή της χωρίς όμως να δείχνει επιτηδευμένο κι υπερβολικό.

Σουζάνα Κεγγίτση

Ένα χτένισμα αλά Brigitte Bardot επέλεξε η Σουζάνα Κεγγίτση για το γάμο της στη Σαντορίνη. Το voluminous half up half down της ταίριαζε εξαιρετικά με το sleek off the shoulder νυφικό της, ενώ πιθανολογούμε πως θα ήταν και πολύ "άνετο" στο party που ακολούθησε. Η τελική πινελιά στο hair look της δόθηκε με ένα πολύ όμορφο πέπλο, που έκανε τις γαμήλιες φωτογραφίες της ακόμα πιο εντυπωσιακές. #WeLove.

Κωνσταντίνα Σουλτάτη

Με Old Hollywood waves και ένα πολύ μακρύ πέπλο ολοκλήρωσε τη νυφική της εμφάνιση η Κωνσταντίνα Σουλτάτη, κάνοντας το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει ακόμα πιο dramatic και glamorous. Αν σκέφτεσαι να κάνεις κι εσύ το ίδιο, ακολούθησε το παράδειγμά της και κάνε ένα gloss στα μαλλιά σου έτσι ώστε το χτένισμά σου να δείχνει red carpet worthy.

Άννα Πρέλεβιτς

Ένα από τα πιο διαχρονικά νυφικά χτενίσματα επέλεξε η Άννα Πρέλεβιτς για το γάμο της με τον Νικήτα Νομικό. Το κλασικό low bun με το οποίο εμφανίστηκε στην εκκλησία είχε φανερές αναφορές από την Grace Kelly, ενώ αποτελούσε την ιδανική επιλογή για το περίτεχνο high neck νυφικό της. Το μακρύ πέπλο με το οποίο διακόσμησε το updo της έκανε φυσικά το bridal look της να δείχνει ακόμα πιο πριγκιπικό.

Τζίνα Σμαριανάκη

Για τον πολιτικό της γάμο, η Τζίνα Σμαριανάκη επέλεξε να κάνει ένα πολύ κομψό knotted low bun με χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα εξαιρετικά κομψό και sleek, που όσα χρόνια και να περάσουν θα θεωρείται επίκαιρο.

10 Ελληνίδες influencers αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους αρώματα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ