Follow us

Το πολύ κολακευτικό χτένισμα που λατρεύουν όλες οι Ελληνίδες influencers τώρα

Πρακτικό και super stylish.

χτένισμα Instagram

Δεν πιστεύουμε στην τύχη. Όταν όλες οι Ελληνίδες influencers υιοθετούν ένα συγκεκριμένο χτένισμα, τότε δεν μπορούμε παρά να πιστέψουμε πως αυτό είναι το it στιλ της σεζόν. Αυτό συνέβη πρόσφατα, όταν σκρολάροντας στο feed μας στο Instagram συνειδητοποιήσαμε πως υπάρχει ένα συγκεκριμένο haistyle, το οποίο εμφανίζεται διαρκώς -όσα refresh κι αν κάνουμε.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου | Τα προϊόντα ομορφιάς που την κάνουν να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το it χτένισμα της σεζόν σύμφωνα με τις Ελληνίδες influencers

Το πιο δημοφιλές χτένισμα της σεζόν δεν είναι άλλο από τις πλεξούδες και πιο συγκεκριμένα τα braided ponytails -ένα χτένισμα, το οποίο εκτός από εξαιρετικά stylish, είναι επίσης πάρα πολυ κολακευτικό. Μάλιστα ανάλογα με το ύψος της αλογοουράς, αλλά και το πόσο sleek είναι, μπορεί να έχει κι ένα lifting effect για το πρόσωπο.

Πρόκειται φυσικά και για ένα πολύ πρακτικό χτένισμα, αφού μαζεύει όλα τα μαλλιά πίσω, διατηρώντας σε δροσερή κατά τη διάρκεια των πιο ζεστών μηνών του χρόνου, ενώ μπορεί επίσης να καμουφλάρει κάθε bad hair day.

10 Ελληνίδες influencers προτείνουν τα πιο όμορφα ανοιξιάτικα μανικιούρ

Αν το εν λόγω hairstylie δεν ταιριάζει στο στιλ σου, δοκίμασε να ολοκληρώσεις τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου με άλλα braided χτενίσματα, όπως οι γαλλικές ή ολλανδικές πλεξούδες και τα μικρά boho πλεξουδάκια.

Δες παρακάτω τα ωραιότερα χτενίσματα με πλεξούδες των Ελληνίδων celebrities:

Σουζάνα Κεγγίτση

Μαρία Παπαγεωργίου

Κατερίνα Ευαγγελινού

Νατάσα Μπερέκου και Κορίνα Βρούσια

Λία Μπαρόλα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ