Follow us

Body Mist vs Eau de Toilette vs Eau de Parfum | Ποιες είναι οι διαφορές τους και ποιο να επιλέξεις;

Ποιο έχει μεγαλύτερη διάρκεια και ποιο είναι πιο ανάλαφρο και δροσιστικό;

body mist τι είναι Istock Photo

Ανάμεσα στα τόσα λανσαρίσματα κάθε σεζόν και στα τόσα διαφορετικά είδη αρωμάτων που πλημμυρίζουν τα beauty counters είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να κάνεις την πιο σωστή αγορά για εσένα. Τελικά τι είναι το body mist, το eau de toilette και το eau de parfum και ποιες οι διαφορές τους; Όλα όσα θέλεις να ξέρεις, βρίσκονται παρακάτω:

Ελιάνα Χρυσικοπούλου | Το νέο αγαπημένο της άρωμα μυρίζει σαν καλοκαίρι στην Ιταλία

Eau de Parfum-Eau de Toilette -Body Mist | Τι είναι και ποιες οι διαφορές τους;

Eau de Parfum

Τα eau de parfum περιέχουν 12-15% άρωμα, πράγμα που σημαίνει ότι η εσάνς τους είναι πιο έντονη κι έχει διάρκεια 6-8 ώρες. Είναι λοιπόν ιδανικά για εσένα που θα λείπεις πολλές ώρες από το σπίτι και θέλεις ένα άρωμα, που να μένει αναλλοίωτο για ώρες, αλλά και για εσένα που δεν αγαπάς να ανανεώνεις συχνά το άρωμά σου.

5 αρώματα που μυρίζουν σαν αντηλιακό και καλοκαιρινές διακοπές

Eau de Toilette

Τα eau de toilette έχουν μικρότερη περιεκτικότητα σε άρωμα, της τάξεως του 7-12% και διάρκεια 2-4 ώρες. Είναι ίσως το πιο δημοφιλές είδος αρώματος κι αυτό γιατί ταιριάζουν στο lifestyle των περισσότερων γυναικών.

Body Mist

Τι είναι τα body mist; Είναι το πιο ανάλαφρο είδος αρώματος με περιεκτικότητα parfum 3-5% και διάρκεια 1-2 ώρες. Είναι ιδανικά για το καλοκαίρι, όταν θέλεις κάτι ανάλαφρο και δροσερό, που δεν θα σε πειράζει να ανανεώνεις συχνά μέσα στη μέρα, ενώ χάρη στο πολύ ελαφρύ τους βάρος (συνήθως έχουν πλαστικά μπουκάλια) αποτελούν την ιδανική προσθήκη στην καθημερινή τσάντα, αλλά και την τσάντα θαλάσσης.

Άννα Πρέλεβιτς | Το all time classic άρωμα που έχει μέσα σε κάθε τσάντα της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ