Follow us

Τα φυσικά νύχια είναι ό,τι πιο hot αυτή τη στιγμή | 5 διάσημες Ελληνίδες που έχουν λατρέψει το trend

To natural mani θα κάνει upgrade ακόμα και στην πιο απλή εμφάνιση.

Βίκυ Καγιά Instagram

Περίμενες ποτέ ότι θα γινόταν τόσος ντόρος για το φυσικό μανικιούρ, τα νύχια δηλαδή που έχουν ένα διάφανο (ή και καθόλου) χρώμα; Κι όμως, το natural mani ανήκει πλέον στις κορυφαίες τάσεις νυχιών του καλοκαιριού (και όχι μόνο), με τις πιο κομψές γυναίκες του πλανήτη να "ορκίζονται" σε αυτό. Μάλιστα, και οι Ελληνίδες celebrities το έχουν "αγκαλιάσει", αφού δεν είναι λίγες εκείνες που αψηφούν τα κλασικά κόκκινα, κοραλί, γαλάζια και άλλα καλοκαιρινά χρώματα προτιμώντας το φυσικό χρώμα.

Αυτό είναι το πιο hot χρώμα μαλλιών για καστανές φέτος το καλοκαίρι και το είδαμε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Τι είναι ακριβώς το "φυσικό μανικιούρ";

Συγκεκριμένα, το natural manicure εστιάζει στην περιποίηση των επωνυχίων και της περιοχής γύρω από τα νύχια που περιλαμβάνει τα πετσάκια, τις παρωνυχίδες, κλπ, έτσι ώστε τα νύχια να είναι εξαιρετικά καθαρά, σαν να μην έχουν καν πετσάκια ή παρωνυχίδες. Με αυτόν τον τρόπο και το μανικιούρ θα δείχνει πολύ κομψό, κολακεύοντας τα άκρα και δείχνοντάς τα πιο μακριά και λεπτά.

Όσο για το χρώμα, τα νύχια βάφονται με διάφανο (transparent) βερνίκι, ή με ένα εξαιρετικά απαλό - ημιδιαφανές ροζ (sheer pink), που δείχνει σαν διάφανο. Πολλές γυναίκες ωστόσο προτιμούν να αφήσουν ακόμα και εντελώς άβαφα τα νύχια τους, ακολουθώντας πιστά το trend.

Μερικές από τις διάσημες Ελληνίδες που έχουν τιμήσει τη συγκεκριμένη τάση είναι οι Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Δούκισσα Νομικού κ.ά, υιοθετώντας τη πλέον σταθερά στην καθημερινότητά τους. Δες αναλυτικότερα παρακάτω τα nail looks τους.

Kate Middleton | To natural pink mani που επέλεξε είναι ιδανικό αν είσαι καλεσμένη σε γάμο

0ι 5 διάσημες Ελληνίδες που λατρεύουν τα φυσικά νύχια:

Δούκισσα Νομικού

Βίκυ Καγιά

Χριστίνα Μπόμπα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Βάσια Κωσταρά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ