Follow us

Έχεις αραιά φρύδια; 5 brow προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να τα ενδυναμώσεις άμεσα

Χρειάζεσαι μόλις ένα προϊόν για πιο πυκνά και "wow" φρύδια.

Bella hadid Splash

Τα καλοσχηματισμένα, πλούσια φρύδια είναι η hot τάση της τελευταίας δεκαετίας που ήρθε για να μείνει και που, ευτυχώς, αντικατέστησε τα εξαιρετικά λεπτά, τοξωτά φρύδια των 90s και early 00s. Είναι γεγονός άλλωστε ότι τα πυκνά φρύδια ταιριάζουν στα περισσότερα πρόσωπα, αναδεικνύουν καλύτερα το βλέμμα ενώ χαρίζουν και ένα πολύ νεανικό στιλ γενικότερα. Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότερες γυναίκες προσπαθούν με διάφορες τεχνικές και θεραπείες να τα κάνουν να φανούν πολύ πιο πλούσια και fluffy.

Fluffy, πυκνά φρύδια | Εσύ θα δοκίμαζες το αγαπημένο brow style της Hailey Bieber;

Γεγονός είναι ωστόσο ότι πολλές γυναίκες παρατηρούν αραίωση ή κενά στα φρύδια τους, που τους στερούν το αποτέλεσμα που επιθυμούν. Κι ενώ υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να πετύχεις πιο πυκνά φρύδια (από ημιμόνιμες βαφές και brow lamination μέχρι απλό μακιγιάζ φρυδιών που μπορείς να κάνεις και μόνη σου σπίτι), η αλήθεια είναι ότι αν παρατηρείς ότι τα φρύδια σου είναι αραιά ή αδύναμα, είναι προτιμότερο να στοχεύσεις στην ενδυνάμωσή τους παρά να καμουφλάρεις τη ρίζα του προβλήματος με βαφές και λοιπές τεχνικές.

Tip: Προσπάθησε να μην παραβγάζεις τα φρύδια σου, είναι καλύτερο να εμπιστευτείς κάποιον ειδικό για το σχήμα τους.

Αυτό το brow gel είναι ό, τι καλύτερο για τα φρύδια σου και δεν κοστίζει περισσότερο από έναν καφέ

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα γι' αυτόν τον σκοπό. Έτσι, μπορείς να αναζητήσεις τα brow serums, gels και oils που κυκλοφορούν και υπόσχονται ότι χαρίζουν τόση ενδυνάμωση, που σταδιακά ευνοούν και την (ταχύτερη) ανάπτυξη των τριχών, αλλάζοντας σε μεγάλο βαθμό την όψη τους.

Δες παρακάτω τα 5 καλύτερα brow items που θα σε βοηθήσουν σημαντικά στο να αποκτήσεις τα φρύδια των ονείρων σου:

Lashes & Brows Booster, Embryolisse

Lashes & Brows Booster, Embryolisse

Βάση περιποίησης των βλεφαρίδων και των φρυδιών, χωρίς χρώμα, με ορατά αποτελέσματα μέσα σε μόνο 28 ημέρες! Οι βλεφαρίδες και τα φρύδια μεγαλώνουν, αποκτούν όγκο και τέλειο σχήμα, χαρίζοντας στο βλέμμα ένταση και βάθος.

RevitaBrow Advanced, RevitaLash

RevitaBrow Advanced, RevitaLash

Κοντίσιονερ για φρύδια που βοηθά στην ανάπτυξη των φρυδιών για ορατά αποτελέσματα εντός 4 - 8 εβδομάδων. Το μοναδικό σύμπλεγμα BioPeptin® με πεπτίδια και πανθενόλη όχι μόνο ενισχύει την ανάπτυξη κάθε μίας τρίχας ξεχωριστά, αλλά επίσης εξασφαλίζει ότι τα φρύδια θα παραμείνουν αισθητά πιο λαμπερά και ελαστικά.

Whoa So Soft Brow Oil, Benefit

Whoa So Soft Brow Oil, Benefit

Μαλακτικό έλαιο για τα φρύδια που ενυδατώνει, θρέφει και μαλακώνει τις τρίχες και ενισχύει τη λάμψη των φρυδιών.

The Eyebrow And Lash Enhancing Serum, Augustinus Bader

The Eyebrow And Lash Enhancing Serum, Augustinus Bader

Tο The Eyebrow and Lash Enhancing Serum συμβάλλει μοναδικά στη θρέψη, τόνωση και αναζωογόνηση των θυλάκων που είναι υπεύθυνοι για υγιή, πυκνά φρύδια και βλεφαρίδες, υποστηρίζοντας παράλληλα τον φυσικό κύκλο ανάπτυξης της τρίχας.

Volcanic Minerals Lash & Brow Serum, KORRES

Volcanic Minerals Lash & Brow Serum, KORRES

Ορός ενισχυμένης θρέψης για βλεφαρίδες και φρύδια με όγκο, πυκνότητα και υγιή όψη.
Με την καινοτόμο σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με ισχυρά δραστικά συστατικά, οι βλεφαρίδες και τα φρύδια πυκνώνουν, αποκτούν όγκο και τέλειο σχήμα, χαρίζοντας στο βλέμμα ένταση και βάθος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ