Follow us

Fluffy, πυκνά φρύδια | Εσύ θα δοκίμαζες το αγαπημένο brow style της Hailey Bieber;

Τα πυκνά, ανακατωμένα φρύδια είναι αναμφίβολα το trend της σεζόν, και όχι μόνο.

Hailey Bieber Splash/Ideal Images

Τα πυκνά φρύδια είναι αναμφίβολα το trend της δεκαετίας. Τα πολύ λεπτά φρύδια της δεκαετίας του ᾽90 και των early 00s από την άλλη έχουν περάσει (ευτυχώς) ανεπιστρεπτί. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα τα brow trends θέλουν τα φρύδια μας να είναι όχι μόνο πλούσια κι έντονα, αλλά κι ελαφρώς messy.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι πρέπει να δείχνουν επιμελώς ατημέλητα, κάπως "ανακατωμένα", ώστε να είναι πιστά στο feathery trend που έχουν αναδείξει πολλές φορές οι σχεδιαστές μέσα από τα runway shows τους. Σου λένε κάτι τα ανασηκωμένα φρύδια, με τις τρίχες που δείχνουν προς τα πάνω θυμίζοντας κατά κάποιον τρόπο φτερά, πάντα με έναν πολύ φυσικό τρόπο; Λέγονται αλλιώς και laminated brows και υπάρχει συγκεκριμένη, ημιμόνιμη τεχνική που θα σε βοηθήσει να τα δημιουργήσεις (η δημοφιλής brow lamination). Αν πάλι δεν θες να κάνεις κάποια ημιμόνιμη τεχνική, μπορείς να δεις εδώ πώς να τα πετύχεις μόνο με μακιγιάζ.

Κι ενώ είναι ιδιαίτερα δημοφιλής ανάμεσα στα πιο διάσημα μοντέλα παγκοσμίως, τις fashionistas, τις influencers και τις beauty editors, υπάρχει μια μερίδα γυναικών που φαίνεται δύσπιστη απέναντι στο trend. Η θέα των "χαλασμένων" φρυδιών δεν τους φαίνεται και τόσο ελκυστική, ενώ φοβούνται ότι πιθανόν να τις δείχνει κάπως... θυμωμένες, ακόμα και αγριεμένες.

"That Girl Look" | Η νέα τάση στο μακιγιάζ που θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον

Εσύ τι λες, θα το δοκίμαζες; Δεν ξέρω αν βοηθάει η εικόνα της Hailey Bieber, ενός από τα πιο δημοφιλή κορίτσια σήμερα, που σύσσωμος ο γυναικείος πληθυσμός σπεύδει να αντιγράψει ό, τι κι αν κάνει, όμως θεωρώ ότι το συγκεκριμένο στιλ φρυδιών είναι πράγματι ό, τι πιο σύγχρονο και cool ενώ κάνει ακόμα και το πιο "βαρύ" μακιγιάζ να δείχνει μοντέρνο. Στα plus το γεγονός ότι κάνει ακόμα και τα πιο λεπτά φρύδια να δείχνουν πιο γεμάτα και πιο πυκνά.

Δες το look της Hailey Bieber:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ