Follow us

Η Κλέλια Ανδριολάτου με την κορυφαία τάση στα αξεσουάρ μαλλιών που δεν θα σταματήσουμε να φοράμε κι εμείς φέτος

Το hair accessory που αποπνέει "old money" vibes.

Κλέλια Ανδριολάτου Instagram

Αν έπρεπε να ονομάσουμε ένα μόνο αξεσουάρ μαλλιών που θα φοράμε φέτος το καλοκαίρι, που θα είναι ταυτόχρονα κομψό αλλά και πολύ ευέλικτο, κρατώντας σταθερά τα μαλλιά μας και διευκολύνοντας την καθημερινότητά μας, αυτό θα ήταν ξεκάθαρα η στέκα. Μπορεί για λίγο καιρό να τις βάλαμε στην άκρη, προτιμώντας τις πολύ δημοφιλείς yoga headbands, όμως φαίνεται ότι επανέρχονται δριμύτερες και αυτό το αποδεικνύει και η Κλέλια Ανδριολάτου.

Οι Κλέλια Ανδριολάτου, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Βάσια Κωσταρά με το πιο hot χτένισμα του καλοκαιριού

Η ηθοποιός λατρεύει τα αξεσουάρ μαλλιών αφού δεν είναι λίγες οι φορές που τη βλέπουμε να τα προτιμάει για τα χτενίσματά της. Μετά το craze με τις 90s yoga bands, τις οποίες "τίμησε" ιδιαίτερα τον χειμώνα, ήρθε η ώρα για τις classy στέκες που ταιριάζουν με όλα.

Κι ενώ μπορείς να βρεις στέκες σε διάφορα μεγέθη και χρώματα, εμείς προτιμάμε τις μεσαίου μεγέθους / πάχους σε παστέλ ή λευκό χρώμα, όπως ακριβώς αυτή που φόρεσε και η Κλέλια Ανδριολάτου. Είναι πιο απλές και μίνιμαλ, ταιριάζουν σχεδόν με κάθε στιλ ρούχων, κάνουν για όλα τα μαλλιά ανεξαρτήτως μάκρους και όγκου, ενώ παράλληλα είναι πολύ chic. Πιο συγκεκριμένα, αποπνέουν αυτήν την old money αισθητική που είναι τόσο στη μόδα τελευταία και όλες θέλουν να αντιγράψουν.

Αυτό είναι το πιο πρακτικό και stylish αξεσουάρ μαλλιών | Οι διάσημες Ελληνίδες που το φορούν ανελλιπώς

Αν αναζητάς λοιπόν μια εναλλακτική σε αξεσουάρ μαλλιών και θες να αφήσεις για λίγο στην άκρη τις κλασικές κορδέλες ή τα κλάμερ, η στέκα είναι για σένα.

Δες το αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ