Follow us

Αυτό είναι το πιο πρακτικό και stylish αξεσουάρ μαλλιών | Οι διάσημες Ελληνίδες που το φορούν ανελλιπώς

To baseball hat είναι το love accessory των πιο καλοντυμένων γυναικών τώρα.

Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Είναι κομψό αλλά και casual, προστατεύει απόλυτα τα μαλλιά και την επιδερμίδα, ενώ καμουφλάρει τις bad hair days... τι είναι; Τα καπέλα φυσικά, και πιο συγκεκριμένα, τα baseball hats (ή τα γνωστά σε όλους jockeys). Μάλιστα, τους τελευταίους μήνες έχει δημιουργηθεί ένα απίστευτο craze με τα συγκεκριμένα καπέλα (πρόσεξε, όχι όλα τα καπέλα αλλά μόνο αυτού του στιλ), με τις πιο καλοντυμένες fashionistas και celebrities να τα φορούν σχεδόν καθημερινά, ακόμα και το βράδυ.

Προς τι όλος αυτός ο χαμός; Πολύ απλά, χαρίζουν άφθονους πόντους στιλ σε μια εμφάνιση, ταιριάζουν με όλα σχεδόν τα στιλ ντυσίματος και σε όλες τις γυναίκες ενώ αναβαθμίζουν ακόμα και το πιο απλό outfit κάνοντάς το να δείχνει σύγχρονο. Όσο για τα μαλλιά, τα προστατεύουν από τον ήλιο και την υγρασία ενώ "κρύβουν" τη ρίζα σε περίπτωση που μια μέρα εμφανίσεις λίγη παραπάνω λιπαρότητα. Πολύ καλά για να είναι αληθινά; Μάλλον, πάντως πρόκειται πλέον για ένα αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας των περισσότερων στιλάτων γυναικών, ενώ καλό είναι να το φοράμε όλες καθώς προστατεύει και το πρόσωπό μας από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία.

Τα 3 πιο hot χρώματα πεντικιούρ της σεζόν που επιλέγουν συνέχεια 10 Ελληνίδες celebrities

Δεν είναι λίγες και οι δικές μας διάσημες celebrities που τα φορούν συχνά στις εμφανίσεις τους, δίνοντας στα baseball hats ψήφο εμπιστοσύνης. Υπάρχουν ωστόσο 2 διάσημες γυναίκες που παρατηρούμε ότι τα φορούν ανελλιπώς: η Βάσια Κωσταρά και η Χριστίνα Μπόμπα είναι ανάμεσα σε εκείνες που φαίνεται ότι τα λατρεύουν.

Το άρωμα εσπεριδοειδών είναι ό, τι πιο φρέσκο για καλοκαίρι | Δες τα 5 καλύτερα που συγκεντρώσαμε για σένα

Δες παρακάτω μερικές εμφανίσεις τους με καπέλο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ