Follow us

Το super κολακευτικό μανικιούρ που κάνουν όλες οι Ελληνίδες influencers φέτος το καλοκαίρι

Θα θέλεις να το υιοθετήσεις κι εσύ ASAP.

Βάσια Κωσταρά Instagram

Ξέχνα τα παστέλ, τα neons και τα φωτεινά κόκκινα, φούξια και κίτρινα. Το πιο περιζήτητο χρώμα στα νύχια του φετινού καλοκαιριού είναι πολύ απλό, απαλό και σούπερ κολακευτικό. Ο λόγος φυσικά για το ημιδιάφανο ροζ ή ακόμα και το baby pink, τη σύγχρονη εκδοχή των κλασικών nude νυχιών, που ταιριάζουν με τα πάντα.

Αυτά είναι τελικά τα πιο περιζήτητα κουρέματα του 2023 -μέχρι στιγμής

Δεν μας πιστεύεις; Ρίξε λοιπόν μια ματιά στο Instagram feed σου. Τι βλέπεις; Όλες οι Ελληνίδες influencers, ανεξάρτητα από το στιλ τους, υιοθετούν natural looking sheer pink nails.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά "εύκολο" μανικιούρ, το οποίο σαν ημιμόνιμο μπορεί να "αντέξει" ακόμα και ένα μήνα, αφού δεν φαίνεται έντονη η αντίθεση με τα φυσικά νύχια καθώς μακραίνουν, ενώ είναι επίσης πάρα πολύ κολακευτικό, κάνοντας τα άκρα να δείχνουν πιο αδύνατα και μακριά.

Το πολύ κολακευτικό χτένισμα που λατρεύουν όλες οι Ελληνίδες influencers τώρα

Director's Tip: Αν δεν αγαπάς τα τόσο απλά nail looks και θέλεις να κάνεις το μανικιούρ σου πιο ενδιαφέρον, ακολούθησε το παράδειγμα της Βάσιας Κωσταρά και της Janna Sireac και διάνθισέ το με διακριτικά nail art σχέδια, όπως καρδιές, γραμμές και λουλούδια.

Είτε σε κοντά, είτε σε μακριά, είτε σε οβάλ, είτε σε αμυγδαλωτά, τα natural looking ροζ νύχια είναι η μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού και οι φωτογραφίες των παρακάτω Ελληνίδων celebrities είναι η απόδειξη:

Ραφαέλα Ψαρρού

Σουζάνα Κεγγίτση

Δώρα Κατσικογιάννη

Μαριτίνα Χαλβατζή

Βάσια Κωσταρά

Μαρία Παπαγεωργίου

Έλενα Γαλύφα

Janna Sireac

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ