Follow us

"Sunkissed glow" | 5 ιδέες για bronzed μακιγιάζ που κάθε μοντέρνα bride-to-be πρέπει να δει

Το νυφικό μακιγιάζ μόλις έγινε ακόμα πιο ενδιαφέρον φέτος το καλοκαίρι.

Frida Aasen Splash News / Ideal Image

Όπως έχουμε ξαναπεί πολλές φορές, το μακιγιάζ, και ιδίως το νυφικό μακιγιάζ, είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία στην εμφάνιση μια γυναίκας. Όσο για το καλοκαιρινό (bridal) makeup, αυτό θέλει ακόμα μεγαλύτερη προσοχή αφού εύκολα μπορεί να αλλοιωθεί εξαιτίας της ζέστης - χώρια που, χάριν εποχής, καλό είναι να επιλέγονται με στρατηγικό τρόπο τα χρώματα και οι υφές στα προϊόντα.

Αν πρόκειται να ανέβεις τα σκαλια της εκκλησίας μέσα στους επόμενους (καλοκαιρινούς) μήνες, και αναζητάς εναλλακτικές ιδέες μακιγιάζ και όχι τις πολυφορεμένες, τότε η εποχή προσφέρεται για μπρονζέ νυφικό μακιγιάζ.

Bridal beauty | 3 ιδέες νυφικού μακιγιάζ για ξανθές, ανάλογα με το χρώμα ματιών

Ούτως ή άλλως, το καλοκαίρι μας αρέσει να βαφόμαστε πιο ανάλαφρα, με τέτοιον τρόπο ωστόσο που να κολακεύει την επιδερμίδα μας, είτε είμαστε μαυρισμένες είτε όχι. Τα χρώματα του ηλιου, της άμμου αλλά και της αυγής και του ηλιοβασιλέματος (sunset colous) είναι τα αγαπημένα μας καθώς όχι μόνο θυμίζουν καλοκαίρι και διακοπές, αλλά είναι και totally inclusive, με την έννοια ότι κολακεύουν όλες τις γυναίκες χωρίς διακρίσεις.

Γι' αυτό και το bronzer είναι το προϊόν- κλειδί που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας, μιας και μπορεί να λειτουργήσει πολυχρηστικά και να δημιουργήσει τα πιο κολακευτικά looks συνδυαστικά με το ρουζ, μια σκιά σε ανάλογες αποχρώσεις και το κραγιόν / gloss σου. Και ναι, τα παραπάνω ισχύουν ακόμα κι αν είσαι νύφη - μη σε φοβίζει το γεγονός ότι δείχνει ανάλαφρο και πιο φυσικό. Ακριβώς αυτό το χαρακτηριστικό του μπρονζέ μακιγιάζ είναι και το πλεονέκτημά του, αφού κάνει τις γυναίκες να δείχνουν θεές.

Ρομαντικό μακιγιάζ για νύφες | Τι να προσέξεις για να βγει σούπερ κολακευτικό

Πριν καταλήξεις με τον makeup artist σου στο νυφικό μακιγιάζ, έχε υπόψη σου τα κύρια χαρακτηριστικά του sunkissed / bronzed makeup:

#1. Τα χρώματα (και οι συνδυασμοί αποχρώσεων) που χρησιμοποιούνται θυμίζουν τη γνωστή "golden hour", την ώρα δηλδή που ο ήλιος δύει και ο ουρανός βάφεται με ονειρικές αποχρώσεις του πορτοκαλί, ροδακινί, σομόν, κίτρινου και βερικοκί.

#2. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η καλοκαιρινή εναλλακτική του no makeup look, αφού πολλές φορές αρκεί απλά και μόνο το bronzer σου για να πετύχεις το look.

#3. Είναι όσο απλό ακούγεται ενώ η λάμψη που αφήνουν τα προϊόντα είναι τόσο dewy, που κάνει την επιδερμίδα να ακτινοβολεί. Γι' αυτόν τον λόγο προτιμούνται τα κρεμώδη καλλυντικά.

Πώς να χρησιμοποιήσεις σωστά το bronzer για μια άψογη sunkissed λάμψη στο πρόσωπο

#4. Ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες, σε όλα τα χρώματα μαλλιών και ματιών ενώ σε κάνει να δείχνεις μαυρισμένη ακόμα κι αν δεν είσαι.

#5. Το πιο σημαντικό είναι το μπρονζέ μακιγιάζ μπορεί να προσαρμοστεί στον βαθμό που θες εσύ, ώστε να δείχνει όσο έντονο ή απλό επιθυμείς.

Δες παρακάτω 5 ιδέες για μπρονζέ νυφικό μακιγιάζ:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ