Follow us

Mermaid vibes | Όλες οι διάσημες Ελληνίδες με τα πιο hot (σπαστά) μαλλιά για την παραλία - και όχι μόνο

Οι Βάσια Κωσταρά, Βίκυ Καγιά, Χριστίνα Μπόμπα και όλες οι διάσημες που λατρεύουν το "mermaid hair" trend.

Βάσια Κωσταρά Instagram

Αν αναζητάς έμπνευση για ανάλαφρα καλοκαιρινά χτενίσματα που θα δείχνουν όμορφα όχι μόνο στην παραλία αλλά και παντού (από το γραφείο μέχρι την έξοδο για ποτό), we've got you covered. Οι πιο stylish Ελληνίδες celebrities μάς δείχνουν τον δρόμο για το πιο "φρέσκο" hairstyle της σεζόν, που δεν είναι άλλο από τα "mermaid hair", μια ονομασία που σε προδιαθέτει ούτως ή άλλως για το τι αφορά.

Ουσιαστικά, μιλάμε για τα χαλαρά κυματιστά μαλλιά ή "μαλλιά παραλίας", που ενίοτε είναι και messy. Το casual chic στιλ στα μαλλιά δηλαδή που αποκτάμε συνήθως μετά από μια βουτιά στη θάλασσα, όταν το αλάτι έρχεται σε επαφή με την τρίχα και της δίνει αυτή την υφή, που δημιουργεί το συγκεκριμένο φορμάρισμα.

Αυτό ακριβώς το αποτέλεσμα είναι που μας θυμίζει μαλλιά γοργόνας (εξού και τα "mermaid hair"), και πραγματικά είναι ένα από τα πιο σέξι και κολακευτικά χτενίσματα που δείχνει υπέροχο όλες τις εποχές του χρόνου, πόσο μάλλον το καλοκαίρι.

Curve Bangs | Η νέα τάση στα κουρέματα του καλοκαιριού που κάνει το πρόσωπο να δείχνει classy

Γιατί το έχουμε λατρέψει; Γιατί είναι ένα χτένισμα που μπορούμε να το δούμε με την ίδια ευκολία τόσο σε μια κοπέλα στην παραλία όσο και σε μια νύφη ή καλεσμένη σε γάμο. Με λίγα λόγια, μπορεί να σταθεί τέλεια σε όλες τις περιστάσεις. Παράλληλα, μπορεί να το κάνει κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτως ηλικίας, ενώ σε αυτό το χτένισμα δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο το μήκος - γι' αυτό άλλωστε αρέσει σε όλες τις γυναίκες. Τα casual waves ταιριάζουν σε μακριά, μετρίου μήκους ακόμα και καρέ μαλλιά.

Mermaid Cut | Το hot καλοκαιρινό κούρεμα που έχει κάνει θραύση στα social media

Παρατηρώντας μάλιστα τις δικές μας Ελληνίδες celebrities, διαπιστώνουμε ότι δείχνει τέλειο τόσο στα μακριά μαλλιά της Βάσιας Κωσταρά και της Χριστίνας Μπόμπα, όσο και στο μακρύ καρέ της Βίκυς Καγιά. Και για του λόγου το αληθές, δες παρακάτω ποιες διάσημες Ελληνίδες έχουν λατρέψει (και υιοθετήσει με απόλυτη επιτυχία) τα mermaid hair:

Βίκυ Καγιά

Χριστίνα Μπόμπα

Βάσια Κωσταρά

Δούκισσα Νομικού

Σίσσυ Χρηστίδου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ