Follow us

5 καλοκαιρινά hair mists με άρωμα φρεσκάδας για να μυρίζουν πάντα όμορφα τα μαλλιά σου

Τα ανάλαφρα hair mists είναι ό,τι πιο καλοκαιρινό μπορείς να προσθέσεις τώρα στο νεσεσέρ σου.

Izabel Goulart Splash News / Ideal Image

Αν σου λέγαμε ότι ένα από τα No.1 tips που θα σε κάνει να μοσχοβολάς όλη μέρα είναι να ψεκάσεις λίγο άρωμα και στα μαλλιά σου, τι θα έλεγες; Πράγματι, δεν είναι λίγες οι beauty gurus που προτείνουν να αρωματίζουμε και τα μαλλιά μας (όπως και το πίσω μέρος του αυχένα μας), ώστε να χαρίσουμε διάρκεια στο signature scent μας. Εδώ παίζουν τον δικό τους ρόλο τα hair mists, που είναι ειδικά σχεδιασμένα γι' αυτόν τον σκοπό.

Σε αυτό το σημείο μπορεί να σκεφτείς (και όχι άδικα) ότι και το κανονικό σου άρωμα κάνει την ίδια δουλειά αν το ψεκάσεις στα μαλλιά σου. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν πρέπει να ψεκάζεις το άρωμά σου στα μαλλιά, καθώς τα συστατικά του (και κυρίως, το οινόπνευμα που περιέχει) φθείρει την τρίχα και ξεθωριάζει το χρώμα της.

Mermaid vibes | Όλες οι διάσημες Ελληνίδες με τα πιο hot (σπαστά) μαλλιά για την παραλία - και όχι μόνο

Γιατί να προτιμήσεις λοιπόν ένα hair mist; Γιατί έχει πιο ελαφριά σύνθεση, ειδικά σχεδιασμένη για να μην φθείρει την τρίχα, αφού δεν περιέχει οινόπνευμα. Μάλιστα, αυτή ακριβώς η ανάλαφρη σύνθεση είναι που τα κάνει ιδανικά για χρήση και στο σώμα (αναφερόμαστε στα 2 σε 1 hair & body mists).

Πώς θα καταφέρεις όμως να μυρίζεις όπως το "κανονικό" σου άρωμα - μιας και δεν ενδείκνυται να το ψεκάσεις και στα μαλλιά σου; Ευτυχώς, πολλές εταιρείες αρωμάτων έχουν προβλέψει σχετικά και έχουν λανσάρει αντίστοιχες εκδόσεις hair mists με τα εμβληματικά τους αρώματα. Δεν αποκλείεται λοιπόν το αγαπημένο σου άρωμα να συνοδεύεται από το δικό του hair mist. Εναλλακτικά, μπορείς να αναζητήσεις ένα hair mist που θα περιέχει ανάλογες νότες με αυτές του αρώματός σου.

5 πολυτελή αρώματα που θα κάνουν τους πάντες να αναρωτιούνται τι φοράς

Coconut & Heliotrope & Vanilla Hair & Body Mist, Messinian Spa

Coconut & Heliotrope & Vanilla Hair & Body Mist, Messinian Spa

Αυτό το hair & body mist διαθέτει ένα ακαταμάχητα γλυκό και φρουτώδες άρωμα αλλά και μια ενυδατική σύνθεση με βιολογικό εκχύλισμα ελιάς και πανθενόλη (pro-B5), που περιποιείται επιδερμίδα και μαλλιά. 

Spread Happiness Mist Μαλλιών & Σώματος, weDo Professional

Spread Happiness Mist Μαλλιών & Σώματος, weDo Professional

Aρωματισμένο σπρέι μαλλιών και σώματος, με τη μυρωδιά από φρέσκα και δροσερά πέταλα που επιπλέουν στο νερό. Με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, αυτό το vegan hair mist θα κάνει τα μαλλιά σου να μοσχοβολούν.

The Ritual Of Mehr Hair & Body Mist, Rituals

The Ritual Of Mehr Hair & Body Mist, Rituals

Αρωματικό mist για μαλλιά και σώμα που συνδυάζει το πικάντικο, αλλά ταυτόχρονα γλυκό και ζωηρό άρωμα του γλυκού πορτοκαλιού με το διεγερτικό ξυλώδες άρωμα του ξύλου κέδρου για μια αναζωογονητική αρωματική σύνθεση σχεδιασμένη να τονώνει τη διάθεση.

Ilio Hair Mist, Diptyque

Ilio Hair Mist, Diptyque

Mist για τα μαλλιά, στην καρδιά της σύνθεσης του οποίου βρίσκεται ένα ασυνήθιστο φρούτο με φρέσκες, ζουμερές νότες: το φραγκόσυκο. Το περγαμόντο δίνει ζωντάνια, ενώ το γιασεμί προσθέτει χρώμα, απαλύνοντας τις πράσινες πτυχές του με μια απαλή floral νότα. Η τελευταία πινελιά: η ίριδα ολοκληρώνει τη σύνθεση με μια βελούδινη απαλότητα.

Passion Fruit Hair Mist, Fresh Line

Passion Fruit Hair Mist, Fresh Line

Με φυσικά σάκχαρα και πανθενόλη που χαρίζουν ήπια ενυδάτωση και απαλότητα χωρίς να βαραίνουν τα μαλλιά, αυτό το hair mist αφήνει τα μαλλιά υπέροχα αρωματισμένα με ένα φρέσκο, φρουτώδες άρωμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ