Follow us

Αυτά είναι τα καλύτερα body butters και creams που μυρίζουν καλοκαίρι

Plus, ένα μικρό hack για να μοσχοβολάς όλη μέρα φρεσκάδα.

Gisele Splash News / Ideal Image

Οι κρέμες σώματος κάθε σύστασης και υφής (body lotions, body butters, balms ή yoghurts) είναι ένα αναπόσπαστο προϊόν περιποίησης στο νεσεσέρ μιας γυναίκας. Αν θέλεις βελούδινη, λεία και ενυδατωμένη επιδερμίδα στο σώμα σου, δεν γίνεται να μην έχεις τουλάχιστον ένα από τα παραπάνω στο μπάνιο σου. Στα συν το γεγονός ότι μια κρέμα σώματος δίνει διάρκεια και σταθερότητα στο άρωμά σου, με την έννοια ότι σε κάνει να μοσχοβολάς όλη μέρα σαν να βγήκες από το ντους.

Ποια η διαφορά στη σύσταση των επιμέρους προϊόντων σώματος;

Τα body butters έχουν πολύ πλούσια σύνθεση, σχεδόν παχύρρευστη - εξού άλλωστε και η ονομασία τους, αφού μοιάζουν πολύ με τη σύνθεση που έχει το βούτυρο. Διαφέρουν αρκετά επομένως με τις συνθέσεις των body lotions και creams που συνήθως είναι πιο ανάλαφρες και λεπτόρρευστες. Όσο για τα body yoghurts (που θα τα δεις ακόμα και ως "body soufflés" ή "body desserts"), παίρνουν την ονομασία τους ακριβώς από αυτή την υφή που έχει ένα γιαούρτι ή ένα... επιδόρπιο: λαχταριστή, παχιά αλλά βελούδινη.

5 καλοκαιρινά hair mists με άρωμα φρεσκάδας για να μυρίζουν πάντα όμορφα τα μαλλιά σου

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι ενυδατώνουν και θρέφουν σε βάθος ακόμα και την πιο ξηρή επιδερμίδα ή επιφάνειες με σκασίματα, ενώ αφήνουν ένα ντελικάτο άρωμα που διατηρείται σε βάθος στην επιδερμίδα για ώρες. Και τα παραπάνω ισχύουν για όλα τα προαναφερθέντα ενυδατικά body items.

5 πολυτελή αρώματα που θα κάνουν τους πάντες να αναρωτιούνται τι φοράς

Hack: Προτίμησε να εφαρμόζεις τις κρέμες σώματος αμέσως μετά το ντους, σε ελαφρώς νωπή επιδερμίδα, έτσι ώστε να εισχωρήσουν τα ενυδατικά στοιχεία τους ακόμα πιο βαθιά στο δέρμα. Επιπλέον, προσπάθησε να συνδυάζεις την κρέμα σώματος με το αντίστοιχο αφρόλουτρο και άρωμα - πολλές είναι οι εταιρείες που πλέον κυκλοφορούν ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης σώματος, ίδιες με το κύριο άρωμα της εν λόγω σειράς. Εναλλακτικά, αναζήτησε τις νότες που περιέχει η κρέμα και διάλεξε να το συνδυάσεις με ένα άρωμα που έχει ανάλογες νότες και μυρωδιά, ώστε να κάνεις σωστό perfume layering.

"Πώς να μυρίζω όμορφα όλη μέρα;" | Το pro tip που θα σε κάνει να μοσχοβολάς από το πρωί μέχρι το βράδυ

Δες παρακάτω τα καλύτερα body butters / lotions / yoghurts που δοκιμάσαμε εμείς για σένα:

Verbenna Citrus Fresh Body Milk, L'Occitane

Verbenna Citrus Fresh Body Milk, L'Occitane

Eνυδατική λοσιόν σώματος που προσφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας και προσφέρει στην επιδερμίδα ένα ευχάριστο φρουτώδες άρωμα.Περιέχει εκχύλισμα Λουΐζας από την Προβηγκία, αιθέριο έλαιο λεμονιού και εκχύλισμα γκρέιπφρουτ.

Lefko Γαλάκτωμα Σώματος, KORRES

Lefko Γαλάκτωμα Σώματος, KORRES

Κρέμα σώματος με νότες από musk, τριαντάφυλλο, παιώνιας, λευκό σανταλόξυλο και πούδρας, που αφήνει μια καλοκαιρινή αύρα φρεσκοπλυμένων ρούχων.

Body Yogurt Φράουλα Γιαούρτι, Messinian Spa

Body Yogurt Φράουλα Γιαούρτι, Messinian Spa

Aναζωογονητικό και ελαφρύ γιαούρτι σώματος, με το απολαυστικό άρωμα φράουλας, που ενυδατώνει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την μεταξένια και απαλή. Περιέχει πρωτεΐνες γιαουρτιού, πανθενόλη, βιολογική αλόη, έλαιο καρύδας, ΠΟΠ και βιολογικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, που προστατεύουν το δέρμα και βελτιώνουν την ελαστικότητα και την υγρασία του.

Body Desserts Anti-Cellulite Body Cream Tropical Sorbet, Organic Shop

Body Desserts Anti-Cellulite Body Cream Tropical Sorbet, Organic Shop

Kρέμα σώματος με άρωμα από ζουμερό μάνγκο και φρούτα του πάθους που ενυδατώνουν και θρέφουν την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απίστευτα απαλή.

Mango Body Butter, Fresh Line

Mango Body Butter, Fresh Line

Πλούσιο και ενυδατικό βούτυρο σώματος με δροσερό μάνγκο. Οι νότες πορτοκαλιού και γκρέιπφρουτ, αναμιγνύονται αρμονικά με μάνγκο και ανανά για μια απολαυστική εμπειρία μετά το ντουζ. Το εκχύλισμα μάνγκο προσδίδει ενυδατική και αντιοξειδωτική δράση.

Lait Corporel, Biotherm

Lait Corporel, Biotherm

Ρευστό γαλάκτωμα με αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών (πορτοκαλιού και γκρέιπφρουτ). Επανορθώνει τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας για βέλτιστη ενυδάτωση (βιταμίνη E και Life Plankton), αφήνοντάς την πιο απαλή, πιο λεία και μεταξένια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ