Follow us

Κυτταρίτιδα τέλος | 3 viral κρέμες που όντως αξίζει να δοκιμάσεις

Για μια πιο λεία, μεταξένια, cellulite-free επιδερμίδα.

η καλύτερη κρέμα για κυτταρίτιδα και σύσφιξη Istock Photo

Ένα βίντεο στο TikTok με ένα εντυπωσιακό "before & after" αρκεί για να γίνει ένα προϊόν viral και να εξαφανιστεί από τα ράφια των καταστημάτων με καλλυντικά. Αυτό ακριβώς συνέβη με τα παρακάτω beauty items, το καθένα από τα οποία έχει χαρακτηριστεί από πολλές beauty addicts ως "η καλύτερη κρέμα για κυτταρίτιδα και σύσφιξη". Εμείς τα δοκιμάσαμε κι επιβεβαιώνουμε πως όντως αξίζει να τα αγοράσεις για να μειώσεις την όψη φλοιού πορτοκαλιού και να αποκτήσεις μια πιο λεία, μεταξένια επιδερμίδα:

Director's Choice | Οι καλύτερες κρέμες για κυτταρίτιδα και σύσφιξη

Sauna & Spa Rich Massage Butter, Natura Siberica

Sauna & Spa Rich Massage Butter, Natura Siberica

Δεν είναι τυχαίο που το αγαπούν όλες οι influencers. Το εν λόγω πλούσιο body butter είναι ιδανικό για μασάζ και καθώς περιέχει βούτυρο βιολογικού καριτέ, ρόκα Σιβηρίας, αχίλλειά και λευκό κερί αποτελεί την απόλυτη θεραπεία σύσφιξης και σμίλευσης. 

My Coach!, Elancyl (στα φαρμακεία)

My Coach!, Elancyl (στα φαρμακεία)

Κάθε χρόνο αυτή η κρέμα γίνεται sold out -δικαίως. Είναι εμπνευσμένη από το μεταβολισμό των αθλητών και έτσι τονώνει την επιδερμίδα, λειαίνοντας αισθητά την όψη του φλοιού πορτοκαλιού.  

Vinosculpt Lift & Firm Body Cream, Caudalie (στα φαρμακεία)

Vinosculpt Lift & Firm Body Cream, Caudalie (στα φαρμακεία)

Η σύνθεση της Vinosculpt Lift & Firm Body Cream με πολυφαινόλες και εκχύλισμα ίριδας έχει εντυπωσιακά συσφιγκτική δράση, σμιλεύοντας την επιδερμίδα σε 4 βασικά σημεία του σώματος: χέρια, κοιλιά, στήθος, γλουτούς.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ