Follow us

Οι 10 καλύτερες κρέμες ματιών με βιταμίνη C για λάμψη και αντιγήρανση

Πες "αντίο" στους μαύρους κύκλους, στις δυσχρωμίες καθώς και στην κουρασμένη όψη.

skin iStock

Η βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ) είναι η ισχυρότερη υδατοδιαλυτή βιταμίνη του οργανισμού μας με αναμφισβήτητα οφέλη γι᾽αυτόν: προστατεύει από τη φωτογήρανση, καταπολεμά τις δυσχρωμίες, βελτιώνει την υφή και τον τόνο της επιδερμίδας, διατηρεί τη φυσική υγρασία της και ενισχύει την αντηλιακή προστασία αλλά και την παραγωγή κολλαγόνου. Ειδικά το τελευταίο έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της όψης των λεπτών γραμμών αλλά και την πλήρη φωτεινότητα στο δέρμα, που δείχνει (και είναι) πολύ πιο νεανικό.

Το θετικό με τη βιταμίνη C είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθ᾽όλη τη διάρκεια του χρόνου, επομένως και τους καλοκαιρινούς μήνες, ιδιαίτερα το βράδυ, προστατεύοντας από τις οξειδωτικές φθορές και ενισχύοντας την αναγέννηση της επιδερμίδας μετά την έκθεση στον ήλιο. Μάλιστα, πολλοί είναι οι ειδικοί που προτείνουν τη χρήση της και το πρωί, συνδυαστικά με το αντηλιακό, ώστε να ενισχυθεί η αντηλιακή προστασία.

3+1 μάσκες προσώπου με βιταμίνη C για έξτρα φωτεινότητα και λάμψη στην επιδερμίδα

Σε κάθε περίπτωση, έχουμε μιλήσει πολλές φορές για τις κρέμες, τους ορούς και τις μάσκες προσώπου με βιταμίνη C, που αν εφαρμόζεις εντατικά, διαπιστώνεις σχετικά άμεσα τα αποτελέσματά της στην επιδερμίδα σου.

Τα 5 καλύτερα σέρουμ με βιταμίνη C για θεϊκή λάμψη στην επιδερμίδα

Το ξέρεις ωστόσο ότι η βιταμίνη C περιέχεται και σε κρέμες ματιών, που βοηθούν την ευαίσθητη αυτή περιοχή να αναζωογονηθεί πλήρως; Μάλιστα, δρα στην περιοχή όπως ακριβώς και στο υπόλοιπο πρόσωπο, ενισχύοντας τον ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, μειώνοντας τις δυσχρωμίες και τυχόν μαύρους κύκλους και χαρίζοντας άπλετη λάμψη και ξεκούραστο βλέμμα. Επιπλέον, χάρη στην ιδιότητα της βιταμίνης να ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, συντελεί στη βελτίωση της όψης των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, με αποτέλεσμα ένα νεανικό εφέ στην περιοχή.

20, 30, 40+ | Οι καλύτερες κρέμες ματιών για κάθε ηλικία

Δες παρακάτω τις 10 αγαπημένες μας κρέμες (ή σέρουμ) ματιών με βιταμίνη C:

Άγριο Τριαντάφυλλο Κρέμα Mατιών Για Λάμψη + Πρώτες Ρυτίδες, KORRES

Άγριο Τριαντάφυλλο Κρέμα Mατιών Για Λάμψη + Πρώτες Ρυτίδες, KORRES

Βελούδινη κρέμα για ενυδάτωση και λάμψη που μειώνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και τις λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια. Το λάδι Άγριου Τριαντάφυλλου, πολύτιμο ελιξήριο ομορφιάς του φαρμακείου KORRES σε συνδυασμό με καθαρή Vitamin C, τονώνει και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας για φωτεινό και νεανικό βλέμμα.

Skin Active Vitamin C Glow Boost Eye cream, Garnier

Skin Active Vitamin C Glow Boost Eye cream, Garnier

Κρέμα ματιών που μειώνει τα σημάδια κούρασης, τους μαύρους κύκλους και τις λεπτές γραμμές για ένα φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα.

Pep-Start - Eye Cream, Clinique

Pep-Start - Eye Cream, Clinique

Mία ενυδατική κρέμα για τα μάτια που χαρίζει άμεσα φωτεινότητα και διαθέτει ένα σύμπλοκο από πεπτίδια για να βοηθήσει την αντιμετώπιση των ορατών αποτελεσμάτων μίας δραστήριας καθημερινότητας. Ένα κύμα ενέργειας για τα μάτια. Μόλις 3 δευτερόλεπτα για βλέμμα όλο ζωντάνια, ανανεωμένο. Ενυδατώνει και χαρίζει φωτεινότητα.

Pure Vitamin C (Redemic) Yeux Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών, La Roche Posay

Pure Vitamin C (Redemic) Yeux Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών, La Roche Posay

Αντιγηραντική κρέμα ματιών κατά των ρυτίδων, της απώλειας σφριγηλότητας και της ανομοιόμορφης όψης. Ιδανική για την ευαίσθητη επιδερμίδα. "Γεμίζει" και επανορθώνει ακόμα και τις πιο βαθιές ρυτίδες. Συσφίγγει την επιδερμίδα και χαρίζει ομοιόμορφη όψη, ενώ οι κοκκινίλες μειώνονται. 

Q10 Energy, Nivea

Q10 Energy, Nivea

Κρέμα ματιών που φροντίζει το δέρμα γύρω από τα μάτια και παρέχει την απαραίτητη θρέψη και ενυδάτωση.

WASO YUZU-C Eye Awakening Essence, Shiseido

WASO YUZU-C Eye Awakening Essence, Shiseido

Με 93% συστατικά φυσικής προέλευσης και υψηλή περιεκτικότητα σε Yuzu Citrus και βιταμίνη C, συμβάλει εντατικά στην μείωση των μαύρων κύκλων, των σημαδιών κούρασης και του πρηξίματος στην περιοχή γύρω από τα μάτια.
 

Biolumin-C Eye Serum, Dermalogica

Biolumin-C Eye Serum, Dermalogica

Σέρουμ ματιών που λευκαίνει και ενισχύει την περιοχή των ματιών με βιταμίνη C. Μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, απολεπίζει και ενυδατώνει για πιο λείο και υγιές δέρμα.

Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum, Kiehl's

Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum, Kiehl's

Προηγμένος, ιδιαίτερα δραστικός ορός ματιών με 10% καθαρή βιταμίνη C, Τριπεπτίδια και Υαλουρονικό οξύ. Μοναδικά διαμορφωμένο για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, ο ισχυρός αυτός ορός επανορθώνει ορατά τις γραμμές και τις ρυτίδες στο πόδι της χήνας και αντιμετωπίζει τους μαύρους και μπλε κύκλους κάτω από τα μάτια, για μια πιο φρέσκια και φωτεινή όψη.

Ginzing Refreshing Eye Cream, Origins

Ginzing Refreshing Eye Cream, Origins

Αναζωογονητική κρέμα ματιών που φωτίζει και αναζωογονεί τα μάτια, βοηθώντας να μειωθούν τα σημάδια κόπωσης για ένα φρέσκο, φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα.
Διαμορφωμένο με δυναμικά Super συστατικά, όπως κόκκους καφέ, Panax Ginseng και βιταμίνη C, μειώνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και το πρήξιμο.

C-Tango Multivitamin Eye Cream, Drunk Elephant

C-Tango Multivitamin Eye Cream, Drunk Elephant

Μια πλούσια και επανορθωτική κρέμα ματιών, με σύσταση που περιλαμβάνει έναν συνδυασμό λάμψης από οκτώ πεπτίδια, πέντε μορφές βιταμίνης C και εκχύλισμα αγγουριού, για πιο σφριγηλή επιδερμίδα με πιο υγιή όψη στην περιοχή γύρω από τα μάτια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ