Follow us

Κατερίνα Καινούργιου | Αυτό είναι το αγαπημένο της αντηλιακό προσώπου με χρώμα που αντικαθιστά τέλεια το foundation

Και κοστίζει κάτω από 30 ευρώ - μια εξαιρετική value for money επιλογή για τις διακοπές μας.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Καινούργιου Instagram

Αν πρέπει να ονομάσουμε ένα μόνο προϊόν ομορφιάς που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας, αυτό θα ήταν ξεκάθαρα το αντηλιακό. Όπως έχουμε ξαναπεί, η προστασία από τον ήλιο είναι απαραίτητη όλο τον χρόνο, ενώ σε ό,τι αφορά το πρόσωπο καταλαβαίνεις ότι δεν χωρά αμφιβολία σχετικά με το πόσο πολύ πρέπει να προσέχεις την ηλιακή ακτινοβολία.

10 λεπτόρρευστα αντηλιακά mists σώματος που έχουν υφή νερού στην επιδερμίδα

Τι γίνεται όμως όταν ξεχνάς να το εφαρμόσεις κάθε πρωί, ή αν απλά δεν σου αρέσει η υφή ή τα λευκά υπολείμματα που ενδεχομένως αφήνει στην επιδερμίδα σου; Καταρχάς, θα σου προτείναμε να εξετάσεις τις πιο λεπτόρρευστες υφές, σαν νερού, που κυκλοφορούν στην αγορά, που αφήνουν μια μεταξένια απαλότητα σαν χάδι στην επιδερμίδα. Μια εξίσου καλή εναλλακτική ωστόσο είναι το αντηλιακό με χρώμα, που έχουμε εξηγήσει πολλές φορές γιατί το λατρεύουμε και ποια είναι τα οφέλη του.

Αντηλιακό με χρώμα αντί για foundation | Ένας πολύ καλός λόγος για να το προτιμήσεις

Αυτή τη λύση φαίνεται ότι προτιμά και η Κατερίνα Καινούργιου, που πρόσφατα αποκάλυψε ποιο είναι το αντηλιακό με χρώμα που επιλέγει όχι μόνο για τις πρωινές εμφανίσεις της αλλά και για τις βραδινές. Κι αυτό γιατί, όπως δήλωσε, το συγκεκριμένο αντηλιακό μπορεί κάλλιστα να αντικαταστήσει το foundation - κι εμείς συμφωνούμε απόλυτα.

Πρόκειται για τη Sun Defense Fluid Moisturizing Cream SPF50 Tinted της Radiant Professional, μια εξαιρετικά λεπτόρρευστη αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα που εκπληρώνει δύο σκοπούς: της αντηλιακής προστασίας αλλά και της κάλυψης. Μάλιστα, το συγκεκριμένο αντηλιακό χαρίζει και ενυδάτωση, χάρη στη σύνθεσή του, που είναι εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ βιοτεχνολογικής προέλευσης, τονώνοντας παράλληλα την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας.

Έτσι, με μια μόνο κρέμα καταφέρνεις να έχεις επαρκή αντηλιακή προστασία από τον ήλιο, πρόληψη από την (πρόωρη) δερματική γήρανση που προκαλεί η UV και IR ακτινοβολία αλλά και κάλυψη και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο.

Το καλύτερο; Αυτό το υβριδικό προϊόν κοστίζει κάτω από 30 ευρώ (συγκεκριμένα, μόνο 27 ευρώ), οπότε αποτελεί και μια τέλεια value for money λύση για τις διακοπές σου - και όχι μόνο.

Δες το αποτέλεσμα:

Δες εδώ μερικά ακόμη αντηλιακά με χρώμα για κάλυψη αλλά και προστασία στην πόλη, όλο τον χρόνο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ