Follow us

Beat the heat | Η Βίκυ Καγιά με το beach ready χτένισμα που κάνει θραύση στα social media

Και είναι ό,τι πρέπει για τον καύσωνα.

Βίκυ Καγιά Instagram

Άλλη μια φορά που η Βίκυ Καγιά αποτέλεσε το απόλυτο inspo, αυτή τη φορά σε ό,τι αφορά τα μαλλιά μας. Η παρουσιάστρια και style icon, που γνωρίζει 100% τι της ταιριάζει αλλά και ποιο χτένισμα είναι το καταλληλότερο ανάλογα με την περίσταση, υιοθέτησε το πιο hot της φετινής σεζόν: τo wet look.

Τα πιο κομψά χτενίσματα για τον καύσωνα, σύμφωνα με 10 Ελληνίδες celebrities

Πρόκειται για ένα hairstyle που "έπαιξε" πολύ φέτος στα catwalk shows των διασημότερων σχεδιαστών και αποτελεί την επιτομή της σύγχρονης κομψότητας. Το wet hair look στα μαλλιά δεν είναι απλά ένα από τα πιο μοντέρνα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις αυτή τη στιγμή. Είναι ταυτόχρονα ένα hairstyle που γίνεται πανεύκολα, ενώ αποτελεί και την πιο safe λύση για τον καύσωνα - ή για την παραλία. Στα plus, ότι σε κάνει να δείχνεις πολύ νεότερη και φρέσκια, χάρη στην απλότητα που αποπνέει.

Φυσικό eye lift | Το makeup hack της Βίκυς Καγιά έχει εξαιρετικό εφέ lifting στα μάτια

Και αυτό είναι κάτι που γνωρίζει καλά η Βίκυ Καγιά, που φαίνεται ότι προτιμά συχνά αυτό το χτένισμα τόσο όταν βρίσκεται στην παραλία όσο και στις βραδινές εμφανίσεις της. Άλλωστε, η παρουσιάστρια δείχνει κυριολεκτικά σαν έφηβη με το συγκεκριμένο look.

Όλες οι φορές που 5 διάσημες Ελληνίδες είχαν τα πιο καλοκαιρινά και beach ready χτενίσματα

Πώς θα αντιγράψεις το look:

Για αρχή, πρέπει να βρέξεις τα μαλλιά σου - ή να μην τα στεγνώσεις καθόλου μετά το λούσιμο. Αφού στραγγίξεις τα πολλά νερά με μια πετσέτα ώστε τα μαλλιά να παραμείνουν νωπά, άπλωσε έναν αφρό ή τζελ μαλλιών (ό,τι προτιμάς) σε όλα τα μήκη και τις άκρες. Για να μην αφυδατώσεις / σκληρύνεις πολύ την τρίχα, ψέκασε τα μαλλιά με ένα leave in conditioner ή άλλο ενυδατικό προϊόν πριν την εφαρμογή του αφρού/τζελ.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το φυσικό μανικιούρ-πεντικιούρ που προτιμούν τώρα οι πιο κομψές fashionistas

Δες το αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ