Follow us

Μαύροι κύκλοι, puffy eyes, λεπτές γραμμές | Η απόλυτα φυσική μέθοδος για να βελτιώσεις την όψη τους

Ο φυσικός, πανεύκολος τρόπος που εμπιστεύονται οι περισσότερες skincare gurus τώρα.

skin Splash News / Ideal Image

Τα διάφορα skincare issues που εμφανίζονται φυσιολογικά στην επιδερμίδα μας είναι ικανά να επηρεάσουν άμεσα τη διάθεσή μας - πέρα από την όψη του προσώπου μας. Και μπορεί οι λόγοι για τους οποίους κάνουν την εμφάνισή τους να ποικίλουν από άνθρωπο σε άνθρωπο και να εξαρτώνται από άπειρους παράγοντες, δεν παύουν ωστόσο να αποτελούν θέματα προς επίλυση.

Φυσικό μπότοξ στο σπίτι | Ο πιο εύκολος τρόπος για να βελτιώσεις την όψη των ρυτίδων

Έτσι, είτε υποφέρεις από μαύρους κύκλους ή πρήξιμο στην περιοχή κάτω από τα μάτια, λεπτές γραμμές ή ρυτίδες που σε ενοχλούν, υπάρχει ένας απόλυτα φυσικός τρόπος που θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την όψη τους. Ο λόγος για το face massage ή τη facial yoga, όπως πολλοί ειδικοί θέλουν να αποκαλούν τη συγκεκριμένη μέθοδο, που περιέχει συγκεκριμένες κινήσεις με στοχευμένη πίεση που στοχεύουν ειδικά στα σημεία που θες να βελτιώσεις.

Κι ενώ είναι γνωστό ότι η facial yoga, ή πιο απλά, το μασάζ προσώπου, μπορεί πράγματι να βοηθήσει στη λείανση, ως ένα βαθμό τουλάχιστον, των λεπτών γραμμών, μάλλον δεν είχες φανταστεί ότι χρησιμοποιείται για να αντιμετωπιστούν και οι μαύροι κύκλοι, η χαλάρωση του προσώπου κλπ. Μάλιστα, οι fans της μεθόδου αυτής δηλώνουν ότι βοηθά εξίσου και στο να αποκτήσει το πρόσωπο ένα face lift εφέ, χάρη στην ήπια σύσφιξη που προσφέρουν οι ειδικές μαλάξεις και κινήσεις μασάζ.

3 (φυσικοί) τρόποι για να καταπολεμήσεις τους μαύρους κύκλους και σακούλες κάτω από τα μάτια

Δες στο παρακάτω βίντεο μερικές κινήσεις μασάζ που μπορείς να κάνεις ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ