Follow us

Αγνώριστη η Ντόρα Μακρυγιάννη | H τολμηρή αλλαγή στα μαλλιά της που ενθουσίασε τους fans της

"Είναι ένα χρώμα που πάντα ήθελα αλλά δεν το τολμούσα".

Ντόρα Μακρυγιάννη Instagram

Πολλοί λένε ότι, όταν μία γυναίκα κάνει μία αλλαγή στα μαλλιά της, είναι έτοιμη να κάνει ένα πολύ δυνατό ''restart'', σε κάποιο τομέα της ζωής της. Αυτή τη διάθεση φαίνεται πως έχει και η Ντόρα Μακρυγιάννη, η οποία για τις ανάγκες του νέου της ρόλου στην σειρά του Αντ1, "Μετά τη φωτιά", επισκέφτηκε τον κομμωτή της και έκανε μία μεγάλη -και ξαφνική- αλλαγή στα μαλλιά της.

Στο κομμωτήριο η Ελένη Τσολάκη | Η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών που κολακεύει κάθε μελαχρινή

Η ορκισμένη ξανθιά ηθοποιός εμπιστεύθηκε τα μαλλιά της στον celebrity colorist, Νικόλα Βιλλιώτη, ο οποίος της χάρισε ένα ολοκαίνουριο καστανό hair look, που της ταιριάζει πολύ. Η σοκολατί απόχρωση αναδεικνύει υπέροχα τα γαλανά μάτια της και τις γωνίες του προσώπου της, ενώ δημιουργεί την πιο όμορφη αντίθεση με την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα της. "Μια νέα εποχή για εμένα", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε με τους fans της να δείχνουν φανερά ενθουσιασμένοι στα σχόλια από κάτω.

Σε πρόσφατο post, μάλιστα είχε πει τα εξής: "Θα είμαι σε μια νέα σειρά του ΑΝΤ1, ξεκινάμε τώρα γυρίσματα. Αυτό είναι το καινούργιο μου look για τη νέα μου ηρωίδα. Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτή τη συνεργασία. Είναι πολύ ωραίοι συνεργάτες και σήμερα κάναμε την επίσημη φωτογράφιση. Αυτό είναι το καινούργιο look. Δεν θα τολμούσα ποτέ να το κάνω μόνη μου. Χαίρομαι που μου δόθηκε η ευκαιρία μέσω του ρόλου. Είναι ένα χρώμα που πάντα ήθελα αλλά δεν θα το τολμούσα".

Αγνώριστη η Ζέτα Δούκα | Το φλογερό ginger χρώμα στα μαλλιά της και οι ultra chic αφέλειες

Δες το νέο hair look της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ